Cum arata fiul lui Pepe cu Yasmine Ody. Artistul a postat primele imagini cu micutul

/ / Modificat: 2022-06-19
Cum arata fiul lui Pepe cu Yasmine Ody. Artistul a postat primele imagini cu micutul

Pepe a decis sa-l prezinte pe fiul sau cu Yasmine Ody publicului!

Pepe se poate considera un barbat implinit dupa ce iubita sa, Yasmine, l-a facut si tata de baiat. Artistul mai are doua fete, Rosa si Maria, din mariajul cu Raluca Pastrama, iar acum este in culmea fericirii pentru ca isi poate tine in brate feciorul.

Daca initial a vrut sa nu il expuna pe mezinul familiei si sa nu publice imagini cu el, se pare ca artistul nu a mai putut rezista tentatiei de a se afisa cu fiul lui. Pepe a postat pe contul sau de Instagram o filmare cu cel mic, intr-o postura adorabila. Fericirea proaspatului tatic este evidenta din zambetul larg afisat si din grija cu care isi tine baietelul in brate.

Pepe a vrut, totodata, sa arate ca este si un tata model: el il hraneste pe cel mic cu biberonul, oferindu-i astfel iubitei sale un moment de ragaz.

Initial Pepe anuntase ca nu l-a prezentat pe Pepe jr. decat fanilor sau fideli.

„Pentru familia Pepe Online le-am dat imagini cu baietelul, cu noi din spital. N-am vrut sa le fac publice. Stiam ca le preia toata presa. Am zis sa ramana in familie, ca asa e frumos. Toate la timpul lor. Sa mai treaca o perioada, poate cateva zile, cateva ore, cativa ani. Nu ne plac lucrurile grabite”, spunea Pepe la scurt timp dupa ce i s-a nascut al treilea copil.

Mandria si bucuria au fost, pana la urma, mai puternice, iar mezinul lui Pepe este acum cunoscut de toti fanii, care l-au coplesit pe artist cu mesaje de felicitare.

Yasmine Ody, femeia in bratele careia Pepe si-a regasit linistea dupa divortul de Raluca Pastrama, a nascut la o clinica privata din Capitala, iar micutul a cantarit la nastere 2,75 kg.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre