Top tinute de copii pentru botez. Cele mai frumoase hainute pentru ziua crestinarii

/ / Modificat: 2015-08-19
Top tinute de copii pentru botez. Cele mai frumoase hainute pentru ziua crestinarii

Botezul bebelusului este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei famili. Este un moment care trebuie marcat cum se cuvine si de cele mai multe ori este celebrat printr-o petrecere.

Pentru a organiza acest eveniment la care participa toti membrii familie si prietenii vostri, va trebui sa acordati atentie fiecarui detaliu, iar tinuta "personajului principal" este extrem de importanta.

Noi iti aratam un top al tinutelor pentru botez, atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Costum din catifea pentru baieti si rochita cu 3 randuri de dantela pentru fetite de la Anne Bebe 

costum_botez_anne_bebe

Costumul de botez pentru baieti este realizat din catifea, potrivita pentru o ocazie atat de speciala cum este botezul. Bonetica se va asorta perfect cu tinuta, iar micutul tau nazdravan va arata ca un adevarat cavaler.

O mica printesa merita o tinuta adecvata pentru botez. Rochita ivoire cu trei randuri de dantela va fi una numai buna pentru ziua crestinarii.

rochita_botez_fetite

Produsele pot fi cumparate din magazinele din Unirea Shopping Center Bucuresti, Baneasa Mall Bucuresti si magazinul Cocor din Bucuresti, dar pot fi si comandate prin intermediul site-ului www.annebebe.ro.

Rochita de botez Ana Bella pentru fetite si costum de botez Iridor in 3 piese pentru baieti

rochita_botez_ana_bella_mica

Rochita roz imbracata in tul si cu straturi de tul adugate in partea inferioara este una de ocazie, potrivita pentru botez. Rochita are si o banda de dantela ce va imbraca talia micutei tale.

costum-botez-iridor-gabriel

Acest costumas este format din pantaloni de culoare albastra, cu bretele reglabile, o camasa body alba cu un pattern rosu si papion rosu cu cerculete albe. Este o tinuta ideala pentru botez si in acelasi timp o tinuta comoda pentru micut, realizata din 100% bumbac. 

Poti achizitiona aceste tinute de pe site-ul www.sisiboutique.ro.

Costum traditional pentru baieti si rochita alba Grace pentru fete 

Un costum de botez pentru baieti inspirat din portul traditional romanesc este o alegere deosebita pentru baietelul tau. Camasa tip ie si pantaloni cu brau cu motive traditionale cusute alcatuiesc o tinuta de efect. 

Grace_rochie_eleganta_botez_si_ocazii_speciale

Aceasta rochita realizata din matase naturala este o tinuta diafana pentru micuta ta printesa, fiind alegerea perfecta pentru un botez de vara. Asorteaza o bentita deosebita decorata cu perlute la rochita pentri a crea o tinuta demna de o printesa. 

Showroom-ul acestui magazin este pe Str. Constantin Daniel, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti, dar poti cumpara produsele pentru micutul tau si prin intermediul site-ului www.petitecoco.ro

Compleu din catifea bleumarin pentru baieti si rochita, bolero si palarioara pentru fete 

compleu-pentru-botez

Baietelul tau va arata adorabil intr-un compleu din catifea format din sacou, camasa, vesta, pantaloni, papion, pantofi si caciulita. 

compleu-botez fetite

Pentru o domnisoara eleganta este perfect compleul de botez format din rochita, bolero si palarioara. Pliurile din tafta de culoare ivoire, pieptul si spatele imbracate in dantela, si margelutele ivoire si aurii cu care este accesorizata, fac din rochita o tinuta speciala. 

Poti cumpara aceste tinute de pe site-ul www.baby-fashion.ro.

Set 4 piese Emile et Rose pentru baieti si Rochita Bonnie Jean Baby pentru fete

compleu_botez_bebe

Aceste set de botez este format din pantaloni lungi din catifea de culoare crem, camasa din bumbac, vesta eleganta din catifea si o sepcuta in stil Baker si reprezinta o alegere ideala pentru ziua botezului. 

rochita_botez_fetite_1

Cu rochita cu maneci scurte cu aplicatii florale, paiete si partea de jos amplificata cu tul, micuta ta va fi o domnioara sic. 

Cumpara piesele preferate din showroom-ul Kids Plaza situat pe Str. Belizarie Nr. 16, Sector 1, Bucuresti sau din magazinul online www.kidsplaza.ro.

Rochita de botez cu trandafiri si palarie pentru fetite si costum elegant alb in 6 piese pentru baieti

rochita_botez_pentru_fetite

Rochita cu maneca lunga extrem de eleganta accesorizata cu trandafiri si o palarie simpatica va fi o tinuta perfecta pentru ziua crestinarii micutei tale. Rochita are o fusta din organza la exterior, inar in interior este dublata de o fusta de satin. La contactul cu pielea bebelusului este bumbac 100%. 

Nazdravanul tau va arata tare bine in costumasul alb in 6 piese ce include panatloni albi din stofa subtire si elastica, jacheta in carorui, camasa din bumbac, vesta tricotata, papion in carouri si sepcuta in carouri. 

Poti cumpara aceste tinute din magazinul online www.fabricademagie.ro.

Costum Popular Maria pentru fetite si costum Jerry pentru baieti 

costum_popular_fetite

Costumul popular pentru fetite este format din ie, fusta, fota si brau. Ia este confectionata din in, fusta dim bumbac, fota si braul din matase naturala. 

costum_botez_jerry

Costumul pentru baieti este format din camasa din bumbac, pantaloni si brau din matase naturala si papion cu buline. 

Aceste tinute se gasesc in magazinul Pink and Blue din Mall Promenada Bucuresti (Calea Floreasca, nr. 246B) si pe site-ul www.pinkblue.ro.

Set de botez pentru fetite si costumas de botez pentru baieti 

rochita-botez-voal-tiul-dantela-b

Setul de botez pentru fetite din format din rochita, botosei si o bentita din voal, dantela si catifea este perfect pentru o asa ocazie speciala 

hainute-botez-costumas-sacou-papion-b

O alegere potrivita pentru o zi atat de speciala este si costumasul de botez pentru baieti in combinatii de tercot bej-crem, are 7 piese: pantaloni, jacheta, camasa, papion, bretele, sepcuta si botosei. 

Comanda aceste tinute de pe www.darline.ro si le vei primi direct acasa.

Compleu Filip pentru baieti si rochita pentru fetite

hainute-botez-baieti-compleu-filip

Costumul de botez pentru baieti este compus din pantaloni, sacou, botosei, bonetica din stofa, camasa din bumbac, papion si batistuta din matase naturala. Este potrivit pentru un botez intr-o luna de iarna deoarece materialul este unul gros.

Compleul pentru fetite format din rochita si bascuta din dantela si matase vor atrage toate privire.

Comanda hainutele de pe www.cris-mag.ro

Cauti un magazin de unde sa achizitionezi hainute de botez, lumanari si alte accesorii pentru acest eveniment important? Cauta in sectiunea noastra dedicata botezului

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre