Baita bebelusului tau, inca din prima zi!

/ / Modificat: 2012-04-15
Baita bebelusului tau, inca din prima zi!

Pielea delicata a bebelusilor are nevoie de o ingrijire speciala inca din primele ore de viata, iar pentru aceasta Bayer a dezvoltat special Bepanthol Baby Gel de dus.

Pentru ca tuturor ne place pielea fina a bebelusilor, nu trebuie sa omitem ca pe cat este de fina si de catifelata la atingere, pe atat este de sensibila. Bepanthol Baby este solutia de curatare delicata si de sprijinire a barierei pielii celor mai mici membri ai familiei noastre.

Pielea copilului este foarte subtire, reprezentand o cincime din grosimea pielii unui adult, iar secretia glandelor sebacee este mult redusa, pielea bebelusului fiind acoperita de un strat foarte subtire de film hidrolipidic. Acest lucru se observa prin uscarea rapida a pielii si prin eficienta scazuta a functiei protectoare mult redusa in comparatie cu cea a unui adult.

Produsele aplicate pe pielea bebelusului se vor gasi in organism intr-o concentratie mai mare decat la un adult. Din acest motiv, riscul de toxicitate este mai ridicat daca produsul nu este adaptat pentru bebelusi si contine agenti chimici sau alcool.

Gelul de dus al bebelusului tau

Bepanthol Baby Gel de dus, prin agentii de curatare neagresivi, este creat special pentru baite delicate, menite sa protejeze, dar si sa curete pielea bebelusului. Gelul de dus contine lipide fiziologice pentru a sustine bariera pielii si dexpantenol, un ingredient a carui capacitate de a intari bariera pielii a fost dovedita in nenumarate randuri.

Cel mai important pentru pielea bebelusilor este ca Bepanthol Baby nu contine sapun sau detergent si poate fi aplicat fara grija atat pe corp, cat si pe pielea capului si in zona sensibila a scutecului. Cu formula revolutionara hipoalergenica, cu spumare redusa, Bepanthol Baby Gel de dus ofera o protectie blanda pielii sensibile a nou-nascutului, dar si a copilului pana la varsta de 4 ani.

Pentru baite delicate si o piele catifelata fara iritatii, Bayer le recomanda mamicilor folosirea zilnica a gelului de dus Bepanthol Baby in igiena celor mici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre