8 jucarii haioase pentru baita bebelusului

/ / Modificat: 2011-06-14
8 jucarii haioase pentru baita bebelusului

Jucariile pentru baita bebelusului sunt special create pentru a-l ajuta sa se acomodeze cu apa si pentru a depasi frica de apa. Baita este mai placuta pentru cel mic atunci cand are in preajma o ratusca haioasa care pluteste pe apa sau delfinasi dragalasi care inoata in cadita.

Iata 8 jucarii care te ajuta sa transformi baita intr-o activitate amuzanta si fara niciun pic de stres!

Submarinul_Susie1. Submarinul Susie

Jucaria Susie este frumos colorata si extrem de agreata de copii. Aceasta are dubla utilitate. Ea se poate scufunda sub apa, dar are si avantajul de a se deplasa pe uscat pe o distanta de 5 m. Astfel, poate fi folosuta si ca jucarie de sine statoare si ca distractie pentru cel mic atunci cand ii faci baita. Totul depinde de o cheita. Prin rotirea acesteia ea incepe scufundarea sau deplasarea pe uscat.

Pret: 42.90 Ron

Crazytoys.ro

Baby_Moov___Set_Jucarii_Baie2. Set jucarii baie baby MOOV

Cumpara-i bebelusului tau 12 tovarasi de joaca pentru cadita. Baita va fi mult mai interesanta si mai distractiva daca micutul tau se bucura de compania mai multor animalute care plutesc cu apa. Setul contine pestisori si broscute foarte frumos colorate. Sunt si foarte practice, astfel ca ele nu vor sta intinse in toata casa, ci pot fi depozitate in saculetul propriu pe care il primesti la cumparare.

Pret: 69.00 Ron


Idealbebe.ro

Telefon_pentru_cadita3. Telefon pentru cadita

Poate ca telefonul tau de ultima generatie nu este dotat cu functie subacvatica, insa cel al micutului tau face fata cu brio fiecarei picaturi de apa. De fiecare data cand este scufundat, telefonul pentru cadita are ceva de "comentat": scoate diverse sunete si incurajeaza bebelusul sa vorbeasca.

Pret: 36.33 Ron

Pampam.ro

Fluturasul_Bella_si_prietenii4. Fluturasul Bella si prietenii

Setul include 4 jucarii extrem de dragalase. Ele sunt viu colorate si frumos ornamentate de atrag pana si privirile mamicilor si taticilor. Parca si ei sunt dornici sa se joace! Atat sunt de dragute! Fluturasul Bella a adunat o intreaga echipa pentru a face fata pretentiilor bebelusului si a-l distra la maxim. Alaturi de ea se regaseste roata de apa, stropitoarea si floarea cu albinuta.

Pret: 74.90 Ron

Crazytoys.ro

Super_pinguinul_stropitoare5. Super pinguinul-stropitoare

Smulge zambete si chicoteli de la bebelusul tau, lasandu-l sa se joace cu una dintre cele mai dragalase animalute: pinguinul. Acesta este creat special pentru joaca in baita si daca il bagi sub apa si il strangi va stropi cu apa.

Pret: 32.29 Ron

Pampam.ro

Fisher_Price___Barcuta_cu_animale6. Barcuta cu animale

De ce sa iei o singura jucarie cand poti sa ai o barcuta plina care sa il tina ocupat pe micutul tau in timp ce il speli pe capsor si ii sapunesti bine corpul. Nicio urma de lacrimi cu ajutorul celor 5 animalute ale marii: capitanul morsa cu membre mobile, calut de mare, palnia in forma de homar, canuta stropitoare in forma de caracatita si pestisorul stropitoare.

Pret: 135 Ron

Bebeplanet.ro

Set_tematic_cu_mingi_moi_pentru_baie7. Set tematic cu mingi moi pentru bebe

Setul de 5 mingii de culori diferite sunt perfecte pentru a-i da o ocupatie bebelusului pe timpul baitei. Ele sunt moi, atractive si au marimea perfecta pentru a putea fi stranse in manute de cei mici.

Pret: 40.36 Ron

Pampam.ro

Ratusca_BabyOno8. Jucarie de baie ratusca BayOno

Ratusca pentru baita trebuie sa faca parte din colectia de jucarii de baita a oricarui bebelus. Aceasta incurajeaza copilul sa se joace cu apa si in acelasi timp sa il ajute sa se acomodeze cu ea.

Pret: 13.25 Ron

Articole-copii.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baita bebelus Joaca bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre