Obiceiurile bune se incep devreme

/ / Modificat: 2021-11-16
Obiceiurile bune se incep devreme

Devreme. Adica de la o varsta frageda. Sa spunem ”buna ziua”, sa ne schimbam hainele zilnic, sa-i respectam pe ceilalti, toate se invata devreme. Este cunoscut faptul ca foarte devreme, intre 0 si 2 ani, cei mici isi pot insusi reguli prin simpla imitare a adultilor din jurul lor. Desigur, activitatea principala este joaca, dar ea constituie una dintre bazele invatarii.

Devreme. Adica dimineata. Unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care putem sa ni le insusim este servirea in fiecare dimineata a micului dejun. Pentru ca avem nevoie de energia pe care ne-o dau alimentele consumate dupa ce ne trezim. Dupa cateva ore in care nu am mancat iar corpul s-a pregatit, prin somn, pentru o noua zi, dimineata este momentul potrivit pentru a-l ajuta sa se incarce din nou cu energie. Si nu in ultimul rand, micul dejun este important si pentru creier. De exemplu, s-a observat ca, atunci cand copiii servesc micul dejun, se produc efecte benefice asupra performantei scolare. Copiii memoreaza mai usor, se concentreaza mai bine, au, in general, o dispozitie mai buna.

Cat despre amintirile frumoase pe care ni le poate lasa micul dejun in familie, putem sa vorbim mult. Mirosul de paine prajita peste care punem unt si miere, cel al laptelui cald in care punem cereale gustoase ne vor ramane mereu in memorie si ne vor face sa zambim peste ani.

Cerealele Tedi va fac si ele un mic dejun de neuitat

Tedi, ursuletul atat indragit de cei mici, pune si el umarul la crearea unor obiceiuri bune. Cei mici sigur nu vor rezista unui mic dejun cu cereale la care pot sa aleaga gust si forme diferite. Tedi cereale este un produs cu multiple beneficii: fara ulei de palmier, fara sirop de glucoza-fructoza, cu minerale: fosfor, fier, zinc, mangan, cu adaos de vitamine: D, tiamina (vitamina B1), niacina (vitamina B3), vitamina B6.

Cerealele Tedi sunt, natural, sursa de fibre.

Perfecte la micul dejun pentru tediciosi de toate varstele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cereale copii

Articole recomandate

Citeste si despre