Tratament alergii

Exista mai multe metode de mentinere in frau a alergiilor, dar nu s-a descoperit un tratament care sa le vindece complet. afla ce variante ai la-ndemana!

8 mituri despre alergia la mancare a copilului

8 mituri despre alergia la mancare a copilului Alergiile la mancare sunt destul de rare la copii. Frecvente sunt mai mult prejudecatile si informatiile gresite care ajung la parintii acestor copii cu privire la acestea. Din cauza dezinformarii in masa apar o multime de mituri care ajung sa ii faca pe parinti sa nu mai dea anumite alimente esentiale copiilor. In acest fel ii priveaza de nutrienti importanti pentru cresterea lor.
1. Mit – Orice reactie negativa la un aliment este alergie la mancare
Efectele adverse ale consumului alimentelor pot avea mai multe cauze. Nu orice simptom pe care il manifesta copilul dupa consumul unui produs se incadreaza in alergii. Alergia la mancare este o reactie specifica a sistemului...

Alergia la fructe la copii

Alergia la fructe la copii Alergia la fructe face parte din categoria alergiilor alimentare. Nu este un tip de alergie foarte raspandit printre copii si cel mai adesea este ereditar. Asadar, daca unul dintre parinti este alergic la un anumit fruct exista sanse mari ca si cel mic sa manifeste alergia. Copiii care manifesta alergie la fructe se pot bucura de gustul unora dintre ele daca au un stil de viata echilibrat si fac alegeri istete. Alergiile la mancare - implicit la fructe - afecteaza doar 5-8% dintre copiii mici si aproape 2% dintre copiii mai mari. Totusi, fructele sunt unele dintre alimentele esentiale pentru cresterea si dezvoltarea copiilor. Cum reusesc copiii alergici la fructe sa se bucure de...

Cum supravietuim alergiilor de primavara?

Cum supravietuim alergiilor de primavara? Primavara, de la flori, buruieni si pana la polenul din iarba sau copaci, totul in jur incepe sa devina o sursa de alergie pentru cele mai sensibile dintre voi, dar si pentru copiii cu predispozitie la ele. Asta inseamna ca stranutul, rinoreea, cohii rosii si inlacrimati si alte astfel de simptome incomode isi fac loc usor in viata voatra. Cum le facem fata?
Afla la ce esti alergica! In primul rand trebuie sa afli la ce esti alergica pentru a sti de ce anume sa te feresti mai mult! Exista teste pentru depistarea alergiilor care se fac la mefic, sunt rapide si nu foarte costisitoare. Controleaza alergiile cu medicamente!
Exista mai multe metode de mentinere in frau a...

Alte articole despre:  alergii de primavara alergii copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul