Stranutul la nou nascuti

Stranutul la nou-nascuti, uneori este o reactie alergica la ceva din aer, nu este neaparat un simptom al racelii sau gripei.

Stranutul la bebelusi

Stranutul la bebelusi Stranutul la bebelusi preocupa multe mamici care il interpreteaza ca fiind un semn al racelii, gripei sau a unei alergii. Adevarul este ca stranutul la bebelusi este foarte comun si in majoritatea cazurilor, inofensiv. Stranutul la bebelusi are efecte benefice Stranutul nu inseamna neaparat ca bebelusul tau este racit sau are gripa. El poate stranuta din multe cauze si de multe ori stranutul este benefic pentru ca ajuta la curatarea cailor respiratorii, prevenind infectiile sau raceala.
Stranutul la bebelusi poate avea o multime de explicatii: • Poate fi o modalitate de a-si curata caile respiratorii; • Prin stranut isi poate curata gatul; • Poate fi o reactie...

Alte articole despre:  stranutul la bebelusi

Stranutul la nou-nascut si sugar

Stranutul la nou-nascut si sugar Stranutul la nou-nascut si sugar preocupa multe mamici care il interpreteaza ca fiind un semn al racelii, gripei sau a unei alergii. Adevarul este ca stranutul la bebelusi este foarte comun si in majoritatea cazurilor, inofensiv.

Stranutul la bebelusi are efecte benefice

Stranutul nu inseamna neaparat ca bebelusul tau este racit sau are gripa. El poate stranuta din multe cauze si de multe ori stranutul este benefic pentru ca ajuta la curatarea cailor respiratorii, prevenind infectiile sau raceala.

Stranutul la bebelusi poate avea o multime de explicatii:

• Poate fi o modalitate de a-si curata caile respiratorii;

• Prin stranut isi poate...

Alte articole despre:  stranutul la bebelusi

Stranutul, semn de astm la sugar

Astmul este cea mai frecventa boala cronica intalnita la copii, in majoritatea tarilor lumii. In Romania, un scolar din 20 sufera de aceasta maladie, iar in capitala, aproximativ 10 la suta din elevi au astm bronsic.

Varsta precoce de debut ( 30 la suta sub varsta de 1 an, iar 80 la suta sub 5 ani) face boala foarte greu de depistat, mai ales ca simptomele sale nu alarmeaza parintele, care considera ca stranutul, tusea si respiratia dificila pot fi doar consecintele firesti ale unei raceli.

[ARTICOLE_SIMILARE]Proiectul "Cresterea calitatii vietii copiilor si tinerilor cu astm bronsic" are ca scop educarea pacientului cu astm bronsic si a comunitatii, intrucat...

Alte articole despre:  stranutul la bebelusi


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul