Scrisoare iepuras Pasti

Copilul tau este mai fericit ca niciodata atunci cand iepurasul de Pasti sau Mos Craciun ii lasa un mesaj sau o scrisorica. Pune-l micutul sa ii lase un morcovel si cateva oua facute de el pentru atunci cand ii va aduce daruruile. Apoi pregateste-i o scrisorica semnata chiar: Iepurasul de Pasti!

Scrie-i copilului o scrisoare de la Iepurasul de Paste!

Scrie-i copilului o scrisoare de la Iepurasul de Paste! Copilul tau este mai fericit ca niciodata atunci cand Iepurasul de Paste sau Mos Craciun ii lasa un mesaj sau o scrisorica. Asa cum la sarbatorile de iarna el lasa laptic si prajiturele pentru Mosu' cand isi asteapta cadourile, asa trebuie "tratat" si Iepurasul haios care vine cu cadouasele si bunatatile de Paste. Pune-l pe micut sa ii lase un morcovel si cateva oua facute de el pentru atunci cand ii va aduce daruruile. Apoi pregateste-i o scrisorica semnata chiar Iepurasul de Paste! De ce sa ii pregatesti copilului o scrisoare de la Iepuras? Atunci cand copilul se gandeste la Paste, primul lucru care ii trece prin minte este Iepurasul cel bogat in cadouri si bunatati. Dupa ce...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul