Urmareste-ne:

Retete cu cascaval

Retete cu cascaval

Bulete de cascaval la cuptor

Bulete de cascaval la cuptor Nu mai stii cu ce delicii culinare sa iti rasfeti familia? Avem o propunere pentru tine: bulete de cascaval la cuptor, o varianta mai sanatoasa a clasicei retete de bulete de cascaval prajite intr-o baie de ulei. Tocmai din acest motiv, pot fi servite fara grija si copiilor! Buletele de cascaval la cuptor pot fi servite ca aperitiv, te pot scoate din impas atunci cand te viziteaza rudele sau prietenii de familie si nu stii cu ce gustare sa ii surprinzi sau va pot tine de foame pe drum, atunci cand plecati in vacanta. Iata cum se prepara: INGREDIENTE (pentru 20- 24 de bucati) - 100 grame de unt;
- 150 grame de cascaval clasic Hochland;
- 2 oua;
- 100 grame de faina;

Cascaval pane la cuptor

Cascaval pane la cuptor Cascavalul pane ramane unul dintre cele mai gustoase preparate culinare. Desi pare destul de usor de pregatit, ai fi surprinsa sa descoperi ca multe gospodine intampina dificultati atunci cand vor sa-si surprinda apropiatii cu cate o portie de cascaval pane: fie nu iese destul de crocanta crusta preparatului, fie nu se topeste cascavalul, fie se lipeste pesmetul de tigaie, fie este prea uleios. Ei bine, noi iti aratam pas cu pas cum sa prepari un cascaval pane ca la carte! De aceasta data, nu il vei prepara in tigaie, intr-o baie de ulei, ci la cuptor. Va iesi mult mai gustos si crocant! INGREDIENTE - 450 grame cascaval clasic sau afumat Hochland (dupa preferinte);
- pesmet;

Alte articole despre:  cascaval pane la cuptor

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciuperci umplute cu cascaval Ciupercile sunt bogate in vitamine (A, C, D si complexul B) si minerale (magneziu, zinc, fosfor, fier, potasiu), motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia familiei tale si nici din dieta copilului mic, de peste 1 an, aflat in plina dezvoltare. Iata cum sa prepari ciupercile astfel incat sa fie pe placul celor dragi! INGREDIENTE - 16 ciuperci Champignon;
- 1 sau 2 catei de usturoi, dupa gust;
- 8 felii de cascaval afumat sau clasic de la Hochland, in functie de preferinte;
- o ceapa mare;
- crutoane;
- o legatura de patrunjel proaspat;
- sare si piper. MOD DE PREPARARE Preincalzeste cuptorul la 200 grade. Spala ciupercile apoi taie-le...



OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul