Relatie parinte vitreg copil

Rareori relatia copil - parinte vitreg este una buna inca de la inceput. timpul calitativ petrecut de noul parinte alaturi de copil este singura solutie prin care noul parinte se poate apropia si il poate face sa il accepte.

Te-ai recasatorit! Impactul asupra copilului

Te-ai recasatorit! Impactul asupra copilului O recasatorie inseamna pentru un copil mai mult decat un nou tata: implica separarea de tatal natural, un nou mediu in care trebuie sa vietuiasca, potentiali fratiori vitregi chiar acceptarea unui nou model patern in familie. Persoanele din jurul tau vad numai partea negativa a acestui nou statut gandindu-se la felul in care il afecteaza emotional aceste schimbari. Totusi, cu multa rabdare si indemanare il poti ajuta pe copilul tau sa accepte noul tau mariaj. Recasatoria tinde sa aiba atat efecte pozitive, cat si negative asupra copilului. Daca privim dintr-o perspectiva mai larga, efectele negative par sa incline balanta si sa copleseasca numarul celor benefice. Divorturile nu mai...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul