Urmareste-ne:

Masura scutece

Una dintre problemele cu care se confrunta mamicile este alegerii masurii potrivite a scutecului pentru micutul lor. chiar daca unele scutece sunt recomandate unei categorii de varsta in care se incadreaza si bebele tau, conformatia lui corporala face ca acestea sa nu fie adecvate lui.

Scutecele bebelusului, cum le alegi?

Scutecele bebelusului, cum le alegi? Intr-o epoca in plina dezvoltare care se lauda cu o varietate larga de produse pentru copii, parintii se vad pusi in dificultatea de a alege cele necesare ingrijirii copilului. Banalele scutece par sa fie o provocare atunci cand mergi in magazin. Nu stii de care sa iei: refolosibile, de unica folosinta sau ecologice. Exista mai multe lucruri de care trebuie sa tii cont cand alegi scutecelul bebelusului tau. Pielea bebelusului tau trebuie sa fie mereu curata, uscata si fara iritatii. Alegerea scutecului poate fi cea care are grija de pielea lui. Inainte de a urma tendintele, uita-te la calitatile pe care le are scutecul in ceea ce priveste materialul si la capacitatea lui de a mentine...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul