Urmareste-ne:

Dureri spate nastere

Durerea de spate dupa nastere

Durerea de spate dupa nastere Multe femei au probleme cu durerea de spate dupa nastere. Durerea de spate postpartum poate fi provocata sau inrautatita de mai multi factori. In timpul sarcinii, uterul tau se mareste si slabeste muschii abdominali, alterandu-ti postura. Acest lucru duce la tensionarea spatelui si a muschilor. Durerea de spate s-ar putea sa persiste pana cand muchii abdominali pot sa-si recapete forta si tonusul. Te poti trezi cu dureri de spate si dupa un travaliu lung sau dificil. In timpul travaliului s-ar putea sa fi folosit muschi pe care nu ii pui la treaba in mod obisnuit si vei resimti efectele pentru ceva timp (daca ai optat pentru o anestezie epidurala, s-ar putea sa observi ceva dureri in acel...

Tehnici de diminuare a durerilor la nastere

Tehnici de diminuare a durerilor la nastere
 Multe femei sunt inspaimantate de momentul in care vor intra in travaliu si se intreaba daca exista tehnici de diminuare a durerilor la nastere. Partea buna este ca exista cateva tehnici prin care poti sa reduci durerea in travaliu, partea mai putin buna este ca oricum vei simti o parte din durere.

Tehnici de diminuare a durerilor la nastere:


• Asculta-ti corpul. Fii atenta la contractii si vezi daca au un anumit ritm. Majoritatea contractiilor incep cu o durere in partea de jos a spatelui care radiaza si in fata abdomenului. Unele dintre contractii incep din partea de sus a uterului si merg in jos spre abdomen.

• Daca reusesti...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul