Calmare tuse bebelusi

Calmarea tusei la sugar

Calmarea tusei la sugar Tusea este o afectiune frecventa la sugari. Aceasta este simptomul multor infectii ale sistemului respirator superior, la care bebelusii sunt predispusi adesea. Exista mai multe metode de a calma tusea sugarilor fara a fi nevoita sa mergi la medic, dar daca micutul tau are pana in 3 luni, trebuie dus imediat la medic.

Mentine un nivel optim de umezeala in camera!

Aerul uscat dintr-o camera are efecte negative asupra tusei sugarilor. Face ca gatul sa fie uscat si infunda nasul (mucusul se intareste). Aerul din camera trebuie sa fie cat mai umed pentru a putea decongestiona caile respiratorii si a umezi gatul.

Poti folosi in acest scop un umidificator de camera,...

Patlagina si cimbrul, aliatii naturali impotriva tusei seci a copiilor

Patlagina si cimbrul, aliatii naturali impotriva tusei seci a copiilor Tusea seaca, cunoscuta si sub denumirea populara de tuse uscata sau neproductiva este caracterizata prin lipsa expectoratiilor si disconfort la nivelul gatului, dand senzatia de mancarimi deranjante care il fac pe copil sa tuseasca si mai des, mai ales noaptea. Odata perturbat somnul copilului apare oboseala, plansul si epuizarea. Desi, spre deosebire de tusea umeda, acest tip de tuse nu produce expectoratii, tusea seaca este un simptom deosebit de chinuitor si obositor pentru copil, avand in vedere ca nu se produce mucus si da senzatia de reflex. In plus, o tuse seaca poate persista o perioada indelungata. Cauze ale tusei seci la copii Din punct de vedere medical, in cele mai multe...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul