Urmareste-ne:

Avort indus medical sarcina

La avort provocat sau indus medical se apeleaza cand medicul depisteaza anormalitati medicale la mama sau fat, in timpul sarcinii.

Avortul provocat

Avortul provocat Avortul provocat sau indus medical reprezinta o intrerupere voita a sarcinii la care apeleaza in general femeile care raman insarcinate fara sa-si fi propus asta sau cand apar complicatii de ordin medical. In oricare dintre cazuri, exista riscuri si consecinte ale procedurii pe care orice femeie trebuie sa le ia in seama, de departe cea mai grava dintre ele fiind sterilitatea. Ce este avortul provocat? Avortul provocat, spre deosebire de avortul spontan, este o intrerupere intentionata a sarcinii, care nu survine din cauze naturale, ci se efectueaza la cererea gravidei. Tot la avort provocat se apeleaza cand medicul depisteaza anormalitati medicale la mama sau fat (se mai...

Alte articole despre:  avort provocat

Intreruperea sarcinii

Intreruperea sarcinii In timp ce unele gravide aleg voluntar sa intrerupa o sarcina, ironia sortii face ca alte femei gravide sa fie fortate de imprejurari sa faca un avort, din cauza complicatiilor medicale.

Avortul sau intreruperea sarcinii reprezinta stoparea prematura din evolutie a unei sarcini. Se poate realiza prin tratament medicamentos sau prin interventie chirurgicala.>

In unele cazuri, avortul apare din cauze naturale si se numeste avort spontan sau pierderea sarcinii. Atunci cand femeile aleg in mod voluntar sau li se impune interurperea sarcinii, se numeste ca au facut avort indus, respectiv avort teraputic.

Cand trebuie sa mergi la medic?

Daca ai suspiciuni cu privire...

Alte articole despre:  avort avort terapeutic avort provocat


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul