Alcool viata sexuala barbati

Alcoolul afecteaza in mod direct viata sexuala a barbatilor deoarece consumul de alcool, desi poate creste dorinta sexuala si scadea inhibitiile, scade totodata si potenta. Astfel ca alcoolul consumat in exaces de catre un barbat poate duce la probleme de erectie, ejaculare precoce, lipsa orgasmului sau la scaderea considerabila a performantelor sexuale.

Alcoolul si sexul

Alcoolul si sexul Alcoolul afecteaza viata sexuala atat a femeilor, cat si a barbatilor in diverse proportii. Exista atat efecte benefice, cat si daunatoare ale consumului de alcool asupra dorintei sau potentei sexuale. Afla care este limita care desparte excitatia, performantele sexuale si libido-ul crescut de impotenta, pierderea dorintei sexuale, absenta orgasmului cand vine vorba de alcool.  
Efecte pozitive ale alcoolului asupra vietii sexuale Consumul unor cantitati mici de alcool poate avea un efect benefic oferind o doza de curaj celor care il consuma si inlaturand timiditatea. Acestea incurajeaza viata sociala si face mai usoara legarea unor prietenii si relatii intre...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul