• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
47 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Mary Poppins Family

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune...

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune la dispozitie informatii utile referitoare la relatia cu bona: atributii, salarizare, program, sfaturi utile.

luni- vineri 10:00-18:30

babysitting

variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei.

in functie de pachetul ales: junior - 350 Ron, senior - 800 Ron, family - 1.200 Ron

Ingrijire varstnici, menaj

Opinii utilizatori

Agentia Mary Poppins
De Luminita Stanciu pe 29 Septembrie 2011

Asa-zisa bona care nu s-a prezentat se numeste Marina Petre din Lacul Tei. Avea experienta si recomandari (spunea dansa), insa agentia nu le-a verificat niciodata asa cum spusese la inceput ca va proceda in momentul in care vom alege o bona. O sa-i depun plangere la Politie pentru ca a colaborat cu asa-zisa agentie de bone Mary Poppins si i-a ajutat sa ne insele (are contract semnat insa nu l-a onorat). Au o tactica foarte bine pusa la punct - probabil sfatuite de persoane din asa-zisa agentie (precum dna Simona Balaita, sau dra Catalina Trandafir), si accepta absolut toate conditiile impuse de parinti (noi aveam nevoie de program lung de 10 ore pe zi). Inca o data va reamintesc ca am dreptul sa povestesc despre experienta mea cu aceasta asa-zisa agentie.

Agentia Mary Poppins - Minciuna
De Luminita Stanciu pe 29 Septembrie 2011

Nu am incercat sa fraudez agentia, va rog sa va masurati cuvintele si acuzele.

Comisionul a fost platit atunci cand l-ati solicitat, insa nu am primit nici bon, nici factura decat dupa ce nu s-a prezentat bona si am decis rezilierea contractului cu dvs. Stiti bine ca a venit sotul meu doua zile la rand sa va ceara bon si factura - ca sa putem depune plangere la ANPC. Initial am primit bon doar pt cei 75 RON - taxa de vizionare.

Pe site scrie ca aveti un comision fix. La agentie am aflat ca aveti comision pentru parinti de 80% + TVA din salariul bonei, IAR, bona ar fi trebuit sa plateasca 50% din primul salariu.

Bona nu a platit nici un comision, noi parintii am platit 1200 ron, bona nu s-a prezentat - deci ne-ati inselat.

Am dreptul sa povestesc despre experienta mea cu aceasta "asa-zisa" agentie Mary Poppins.

Si da, erau niste doamne care pareau atat de bolnave incat nu puteau urca nici scarile - nu pot sa cred ca un om cu asemenea probleme de sanatate poate ingriji un copil, un batran bolnav sau poate face menaj.

Am dreptul sa povestesc despre experienta mea cu aceasta "asa-zisa" agentie Mary Poppins.

Agentia Mary Poppins
De Luminita Stanciu pe 29 Septembrie 2011

Va rog sa nu mai insistati, asa-zisa bona nu a platit comisionul de 600 RON la agentie - asa cum ne-a spus doamna Simona Balaita - ca sa fie "motivata" sa-si onoreze contractul, ceea ce ma face sa cred ca aveti intelegere cu asa-zisele bone ca sa incasati bani de la parinti. Am inteles ca este o practica des intalnita. Am dreptul sa povestesc si altor parinti experienta noastra cu asa-zisa agentie de bone Mary Poppins. De asemenea, am dreptul sa renunt la contract si sunteti obligati sa-mi returnati banii fiindca nu am beneficiat de serviciile agentiei. Dar sa speram ca o sa va povesteasca mai multe cei de la ANPC - la care o sa depun cereri pana o sa aflu ca ati fost sanctionati in vreun fel.

Lectie de decenta!
De Agentia Mary Poppins Family pe 26 Septembrie 2011

Stimata d-na Stanciu,
Acesta este primul si ultimul drept la replica al Agentiei Mary Poppins Family relativ la mesajul denigrator pe care l-ati publicat pe acest portal.
Va rog sa cititi cu atentie urmatoarele clarificari (desi cred ca pentru dvs nu este cazul...):

1. comisionul l-ati platit Agentiei la cateva zile dupa ce ati semnat contractul, ati luat la cunostinta de prevederile acestuia si ati beneficiat pe deplin de serviciile pe care le-ati platit. La plata comisionului nu ati facut nicio remarca negativa cu privire la serviciile noastre, din contra, ne-ati intrebat cum ar fi mai usor sa ne fraudati;

2. bona selectata de dvs. nu s-a mai prezentat la locul sau de munca pentru ca (si stiti asta foarte bine) ati renuntat la serviciile sale;

3. bonele semneaza contract cu Agentia (iar conditiile contractuale sunt confidentiale! Adica NU FAC SUBIECTUL acestei discutii). Oricum ,nu putem constrange nicio bona sa lucreze pentru dvs., asa cum va doriti si cum ati solicitat!;

4. ati cerut rezilierea contractului contrar prevederilor acestuia si pentru motive inexistente, incercand sa fraudati Agentia;

5. cu ocazia platii comisionului ati primit bonul fiscal nr. 003 si factura nr. 1799, ambele emise in data de 16.09.2011. Probabil ca sotul dvs. a uitat ca a semnat pentru primirea facturii;

6. bonele prezentate au avut intre 40 si 54 de ani. Nu credem ca au fost "babe obosite". Noi nu aplicam niciun criteriu discriminatoriu candidatelor din baza de date (sex, religie, etnie, varsta etc.). Le vom transmite acelor DOAMNE apelativul dvs. Se vor bucura nespus ca nu a existat niciun fel de colaborare intre dansele si dvs.;

7. ati beneficiat de servicii de calitate si profesionalism: ati avut nevoie de un singur interviu pentru a gasi o bona, ati vizionat 5 candidate, ati placut doua si ati ales-o pe cea care v-a placut, dar care a cerut cel mai mic salariu si care nu a solicitat contract de munca;

8. ati fi avut o alta bona chiar in ziua presupusei neprezentari la munca a primei bone alese, conform contractului, dar ati preferat sa incercati sa fraudati Agentia!;

9. pana acum nu ati facut decat sa denigrati imaginea si activitatea Agentiei, si sa aruncati trivialitati la adresa personalului si clientilor nostri;

10. daca mai aveti si alte probleme cu Agentia noastra, va sfatuim sa folositi mijloacele contractuale si cele legale.

Cu siguranta, toate aceste probleme le vom rezolva intr-un cu totul alt cadru. Multumim pentru publicitate, asteptam cu interes vizita OPC si a altor institutii ale statului pe care le considerati abilitate.
Pana atunci, va rugam sa pastrati decenta in comunicare si comportament.

Cu deosebit respect pentru vizitatorii acestui portal,
Agentia Mary Poppins Family

Pentru mine, sunt cei mai profi din Bucuresti
De Erika pe 25 Septembrie 2011

Cred ca parerile sunt impartite. Eu ii consider cei mai profi din Bucuresti, mi-au prezentat 4 sau 5 doamne si am ales din primul interviu. Niciun repros pentru serviciile lor sau pentru bone aleasa. Mergeti si la alte agentii, sa vedeti diferenta.

Absolut neseriosi
De Luminita Stanciu pe 20 Septembrie 2011

Am platit comisionul Family de 1200 RON, bona gasita de ei n-a mai venit (bonele nu platesc nimic la agentie - deci nu sunt obligate cu nimic sa respecte contractul); cand le-am cerut rezilierea contractului si restituirea banilor, ne-au intors spatele. Factura/bon nu elibereaza pt banii dati, deci niste tzepari. Bonele sunt niste babe obosite, care dau anunt la ziar probabil.

Contact Agentia Mary Poppins Family

Adresa

Cantaretul Macarie , 4, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Spitalul de copii Grigore Alexandrescu
Site www.marypoppins.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.