• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
47 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Mary Poppins Family

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune...

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune la dispozitie informatii utile referitoare la relatia cu bona: atributii, salarizare, program, sfaturi utile.

luni- vineri 10:00-18:30

babysitting

variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei.

in functie de pachetul ales: junior - 350 Ron, senior - 800 Ron, family - 1.200 Ron

Ingrijire varstnici, menaj

Opinii utilizatori

Promptitudine 0!
De Anca A pe 21 Ianuarie 2015

Contactat in jurul datei de 15 dec.: conversatie telefonica in urma completarii formularului online. Promisiunea unui contact ulterior dupa Sarbatori?! (chiar daca mai erau cel putin 10 zile pana la Craciun...) Nicun feed-back pana in acest moment! (21 ian)

Bravo lor!
De Ioana pe 14 Ianuarie 2015

Raportul calitatea serviciilor / pret este fff buna. Am incercat si alte agentii... si nu vreau sa va povestesc experientele.... Cert este ca la Mary Poppins am gasit bona cautata.
ATENTIE! Par stricti si par rigizi dar isi fac treaba cum trebuie

Recomand Agentia Mary Poppins
De Marianat pe 05 Ianuarie 2015

Buna tuturor si "La multi ani"! pentru 20015.

Nu am crezut ca voi reusi sa imi rezolv o problema de natura familiala, ingrijirea bebelusului meu, prin intermediul unei persoane din afara casei, insa iata ca situatia m-a constrans sa o fac. Am reusit acest lucru cu ajutorul doamnelor psiholog de la Agentia Mary Poppins carora le multumesc din suflet pentru ajutor.

Desi am apelat la vreo 3 agentii de profil din Bucuresti, cei de la Mary Poppins au fost singurii care s-au dovedit cu adevarat profesionisti si mai mult, mi-au demonstrat ca lucreaza legal, ceea ce mi-a oferit incredere in serviciile lor. Spun acest lucru pentru ca la ei mi s-au oferit servicii pe baza de contract si nu pe "vorbe" si "teste" si ca surpriza poate, am primit si bon fiscal si factura pentru sumele platite, ceea ce nu s-a intamplat la celelalte doua agentii. La una dintre ele, interviul s-a tinut chiar intr-un local public, pe motiv ca bona nu avea timp sa ajunga pana la sediul agentiei unde ar fi trebuit sa aiba loc interviul. Plus multe altele cu iz pur romanesc.

Prin urmare, recomand Agentia Mary Poppins. Bona noastra are deja aproape o luna de cand lucreaza la noi si nu am nicio vorba de repros pentru modul in care isi indeplineste activtiatile.

Toate cele bune!

Agentia Mary Poppins
De Munteanumihaela pe 12 Decembrie 2014

Cu siguranta sunt multe familii care au avut noroc si au angajat bone ok prin agentia Mary Poppins, insa eu am avut ghinion de 3 ori iar acum ma aflu in situatia in care nu am bona, multumita doamnelor de la aceasta agentie, care nu verifica nimic din ceea ce spun bonele si iau de bun tot ceea ce zic acestea.

Eu am avut ghinionul ca la ultima bona sa primesc recomdandari foarte bune de la ultima mamica, numai ca nu am stiut ca aceasta ii era prietena foarte buna.

Nu o sa relatez aici experientele neplacute avute prin intermediul acestei agentii, care imi aducea la interviuri persoane fara experienta si constatam asta in cadrul interviului, desi eu solicitasem obligatoriu experienta cu bebelusi, insa este mai ieftin sa postati anunt pe internet, este fix acelasi lucru pentru ca angajatele de aici oricum nu verifica nimic si nici nu isi asuma nimic.

Aveti grija la clauzele contractuale pentru acestea sunt doar in favoarea lor. Eu nu recomand aceasta agentie pentru ca am platit un comision de 1100 ron, iar acum nu am bona.

Multumesc!

Sunt buni!
De Petra pe 26 Noiembrie 2014

Da, sunt chiar buni pe ce fac! Desi reticenta in colaborarile cu agentiile, la Mary Poppins am gasit bona pe care o cautam.

Buna pentru parinti
De Rodica pe 19 Noiembrie 2014

Foarte buna agentia pentru parinti! Dar pentru doamnele care vor sa se angajeze, ORIBIL. Sunt o persoana cu studii superioare si am fost tratata oribil. Cand am vrut sa ma duc la toaleta mi s-a spus ca este doar pentru personal. Minciuni! Doamnele nu inteleg ca fara oferta nu exista nici cerere! Sa va spun ca m-au chemat penrtu o vizionare si mamica nu a venit? Eu lucrez. Deci, a trebuit sa ma invoiesc. Oricum, urata experienta.

Bravo lor!
De Clara_i pe 23 Iulie 2014

Felicitari! Numai cuvinte de lauda!

Mii de multumiri, Mary Poppins
De Cristina_pas pe 03 Aprilie 2014

Le multumesc mult doamnelor psiholog de la Agentia Mary Poppins. Experienta mea cu aceasta agentie a fost una surprinzatoare: am sunat azi, maine m-au chemat la interviu, iar poimaine bona si-a inceput activitatea. Bravo lor si mii de multumiri. M-au salvat atunci cand nu mai speram pentru ca peste doua saptamani imi inceteaza concediul maternal si ma voi intoarce la munca. Decizia de a lucra cu bona a venit dupoa ce ne-a dat seama ca alta solutie mai de incredere nu avem. Succes, doamnelor!

Bravo lor!
De Mamica de printesa pe 06 Martie 2014

Cred ca pana acum am vazut cam 30 bone pentru printesa noastra. Nu-mi imaginam este atat de greu sa gasesti o persoana onesta, vesela, care sa stie sa fie bona, sincer, de Mary Poppins auzisem ca sunt scumpi si rigizi, asa ca m-am orientat spre alte agentii. In final, tot la Mary Poppins am gasit. Ii felicit! Merita numai cuvinte de lauda.

Neasteptat de multumita!
De Nadia pe 16 Iunie 2013

De curand am ales o bona de la Agentia Mary Poppins pentru baietelul meu, David, in varsta de 1 anisor si 2 luni. Surprinzator, desi am constatat ca serviciile oferite de ei sunt net superioare altor agentii, ei nu percep niciun fel de taxa de inscriere sau interviu! In plus, comisioanele lor sunt cele mai mici. In conditiile in care in Romania totul se plateste, am ramas impresionata sa constat ca pana am gasit-o pe dna Elena pe care David o place mult, nu a fost nevoie sa platesc nimic. Deci, serviciile au fost neasteptat de bune. Le doresc si altor parinti sa treaca prin experienta mea, sa apeleze la Mary Poppins si sa se convinga.

Contact Agentia Mary Poppins Family

Adresa

Cantaretul Macarie , 4, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Spitalul de copii Grigore Alexandrescu
Site www.marypoppins.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.