• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
47 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Mary Poppins Family

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune...

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune la dispozitie informatii utile referitoare la relatia cu bona: atributii, salarizare, program, sfaturi utile.

luni- vineri 10:00-18:30

babysitting

variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei.

in functie de pachetul ales: junior - 350 Ron, senior - 800 Ron, family - 1.200 Ron

Ingrijire varstnici, menaj

Opinii utilizatori

Drept la replica- pentru utilizatorul Vlad
De Agentia Mary Poppins Family pe 10 Noiembrie 2016

Stimate domn Vlad,

Va multumim pentru aprecierile aduse serviciilor prestate de catre Agentia noastra, acestea incadrandu-se perfect in profilul comercial creat chiar de catre clientii Agentiei Mary Poppins Family: cei 14 ani de experienta in acest domeniu dovedesc profesionalismul echipei noastre si calitatea serviciilor oferite de Agentia noastra.

Intelegem insa foarte clar ca scopul mesajului dvs. nu a fost acesta, ci acela de a denigra Agentia noastra, facand chiar si afirmatii mincinoase. Va respectam dreptul la libera exprimare, nu si scopul acestuia insa!

Asa cum am raspuns sotiei dvs. prin mesajul email din data de 12 Mai 2016 (!), va mai precizam si dvs. urmatoarele:
- persoana mediata de Agentie nu este angajata noastra ci a devenit angajatul sau colaboratorul dvs. in urma finalizarii procedurilor de recrutare, astfel ca din acest considerent, intreaga sa raspundere fata de dvs., din punct de vedere al relatiei de munca/colaborare, este personala.
- este firesc ca Agentia nu poate garanta sub nicio forma, pentru niciuna dintre persoanele mediate, nici comportamentul personal si nici profesional, in conditiile in care prestatia persoanei cu care colaborati este strict personala si se desfasoara in spatiul dvs., conform cerintelor si criteriilor dvs. de evaluare. De altfel, nu ati avut nimic de reprosat modului in care dna T.C. si-a indeplinit activitatea de bona.
- mai mult, avand in vedere faptele de furt semnalate de dvs., va informam ca Agentia nu poate oferi nicio garantie ca persoana mediata nu este predispusa la astfel de fapte. Asa cum am procedat si in cazul dvs., valabil pentru toti clientii nostri, la momentul finalizarii procedurii de recrutare ati primit o copie a cazierului judiciar al bonei selectate, acesta necontinand nicio mentiune cu privire la antecedente penale. Aceasta este singura metoda legala prin care Agentia poate identifica (cu limitarile legale impuse de procedura inscrierilor de mentiuni din cazierul judiciar) ca o persoana nu ar fi predispusa la savarsirea de fapte penale...Daca dvs. cunoasteti alte metode legale de a verifica o persoana din acest punct de vedere, v-am fi recunoscatori daca ati impartasi cu noi aceasta informatie.
- fiind o agentie de recrutare a fortei de munca, este firesc ca solutionarea faptei de furt nu era de competenta Agentiei noastre, ci a organelor judiciare, astfel ca nu intelegem ce a fost gresit in a va comunica acest aspect (!?)
- "Nici nu s-a pus problema sa se scuze"... aceasta afirmatie a dvs. este mincinoasa....va citam din mesajul adresat sotiei dvs.: "Ne exprimam regretul cu privire la comportamentul dnei T.C. si va recomandam sa urmati calea legala pentru tragerea sa la raspundere. Va multumim pentru informarea dvs. si va asiguram ca aceasta nu va mai beneficia de serviciile Agentiei in viitor."
- "Nici nu s-a pus problema .... sa se ofere sa gaseasca o alta bona"... din nou o afirmatie mincinoasa sau cel putin rupta de realitatea contractuala. Va reamintim faptul ca la data de 02 Februarie 2016, contractul incheiat de sotia dvs. cu Agentia a expirat, iar la data de 27 Aprilie, 2016 (deci dupa mai bine de 2 luni !), sotia dvs. ne-a comunicat faptul ca "In cursul saptamanii trecute am descoperit ca d-na sustragea bani din casa". Prin urmare, la data incetarii colaborarii dvs. cu dna T.C., contractul cu Agentia era expirat, astfel ca nu mai exista niciun motiv contractual pentru a relua prestarea serviciilor de recrutare. De altfel, sotia dvs. insasi a renuntat la colaborarea cu Agentia noastra: " eu personal cu siguranta nu voi mai fi client".
- "a furat in mod repetat din portmoneul parintilor sume cuprinse intre 10 si 200 ron" afirmatia dvs. nu corespunde cu cele comunicate Agentiei de catre sotia dvs. Daca faptele dnei T.C. au avut un caracter repetat, intelegem ca ati acceptat aceasta repetabilitate, neluand nicio masura la data constatarii primei sustrageri?...

Trecand peste actiunea dvs. clara de denigrare a Agentiei, va recomandam sa revedeti si afirmatiile dvs. potential cauzatoare de prejudicii dnei T.C., indiferent de cele intamplate si de afirmatiile dansei, in conditiile in care:
- pentru a o acuza de furt, ar fi nevoie de o hotarare judecatoareasca in acest sens, pana la proba contrarie aceasta fiind considerata nevinovata.
- legislatia in vigoare protejeaza datele cu caracter personal, astfel ca va recomandam sa solicitati acestui website sa stearga datele de identificare ale dnei T.C.

Consideram ca atat raspunsul nostru final, trimis sotiei dvs. prin email la data de 12 Mai 2016, cat impreuna cu precizarile de mai sus, sunt suficiente pentru a clarifica cele semnalate de dvs.. In situatia in care totusi, actiunile dvs. de denigrare vor continua, ne rezervam dreptul de a recurge la masurile legale necesare. Daca dvs. considerati, in continuare, ca cele intamplate in privinta dnei T.C. reprezinta incalcari ale obligatiilor contractuale savarsite de catre Agentie, va recomandam sa urmati calea legala pentru solutionarea lor.

Va multumim!

Cu stima,
Echipa Mary Poppins Family

O agentie pe care nu o recomand
De Vlad pe 07 Noiembrie 2016

Agentia Mary Poppins Family gaseste profile de bone ok si la asteptari salariale in pretul pietei, dar dupa plasare alege sa nu te ajute cu nimic si sa se disculpe daca ai probleme cu bona.
Bona care ne-au recomandat-o Corda Teiuta Filopteia, zisa Tea, 52 ani din Salaj, judetul Zalau, bona in Bucuresti a fost o bona buna in relatia cu copilul, dar care a furat in mod repetat din portmoneul parintilor sume cuprinse intre 10 si 200 ron. Cand am adresat problema agentiei au ales sa spuna ca problema nu intra in competenta lor si ca nu pot garanta pentru oamenii pe care ii plaseaza. Nici nu s-a pus problema sa se scuze sau sa se ofere sa gaseasca o alta bona.
Prin urmare sunt o agentie buna la bine, dar te lasa balta la greu.

Mara
De Mara pe 26 Octombrie 2016

Ii recomand cu mare placere si incredere!

Multumiri si felicitari
De Andra pe 15 Septembrie 2016

Multumim Agentiei Mary Poppins pentru profesionalismul de care au dat dovada! In mai putin de o saptamana am gasit bona si menajera cu ajutorul lor. Felicitari si numai cuvinte de lauda

la ei am gasit bona pentru copilul nostru
De Roxana T pe 01 August 2016

dupa luuungi cautari la ei am gasit bona pentru fetita noastra si suntem chiar foarte multumiti. Nu ma asteptam sa fie atat de rapizi. Ii recomand !

Experienta extrem de neplacuta cu agentia Mary Poppins
De Laura pe 05 Aprilie 2016

La interviu ni s-a prezentat un om despre care reprezentanta agentiei nu stia nimic. Ne-a spus ca nu are dosarul lui si l-a lasat sa se prezinte singur. Abia dupa angajare am sesizat faptul ca omul nu avea adeverinta medicala, nici cazier si avea buletinul expirat. Mi se pare un lucru extrem de grav si riscant.

Recomand Agetia Mary Poppins
De Alexandra pe 01 Aprilie 2016

Recomand cu toata increderea aceasta agentie care chiar face o treaba minunata. A fost singura agentie din Bucuresti care m-a ajutat cu profesionalism sa gasesc o bona pentru Mihnea. Chiar de la primul interviu am gasit ceea ce cautam si sunt extrem de multumita de dna Maria. Am ajuns deja la 3 luni de colaborare si deja bona aproape ca face parte din familie. Un alt motiv pentru care ii recomand este ca sunt singurii care mi-au dat sa semnez un contract inca de la prima intalnire, iar dupa ce am platit mi-au dat si bon fiscal si factura. La celelalte doua agentii ce-mi fusesera recomandate initial (nu are rost sa le faca reclama aici mentionandu-le numele pentru ca nu are rost)m-au intrebat de la inceput daca vreau bon fiscal sau nu, iar de contract, nu are rost sa mentionez. Era vorba doar de un formular de inscriere. Asa ca...

ii recomand !
De Raluca L pe 22 Februarie 2016

am cautat bona peste tot ( prieteni,ziar, on-line, fb..), dupa ce am epuizat toate variantele am luat calea agentiilor. In doua zile am gasit bona si menajera la Mary Poppins. Ii recomand!

rapiditate
De Ana pe 19 Februarie 2016

Am fost multumita de rapiditatea solutionarii cererii noastre de a gasi o menajera.

Mary Poppins- seriosi
De Tatiana V pe 08 Februarie 2016

Sunt mamica unui bb care are acum o bona de la Mary Poppins. Eu am numai cuvinte de lauda. Sunt seriosi, rapizi si stiu ce fac ( cel putin pentru mine, aflata la prima cautare de bona...).

Contact Agentia Mary Poppins Family

Adresa

Cantaretul Macarie , 4, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Spitalul de copii Grigore Alexandrescu
Site www.marypoppins.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.