• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
47 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Mary Poppins Family

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune...

Agentia Mary Poppins Family are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si bona. Procesul de intermediere presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a-ti usura alegerea, echipa Mary Poppins Family iti pune la dispozitie informatii utile referitoare la relatia cu bona: atributii, salarizare, program, sfaturi utile.

luni- vineri 10:00-18:30

babysitting

variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei.

in functie de pachetul ales: junior - 350 Ron, senior - 800 Ron, family - 1.200 Ron

Ingrijire varstnici, menaj

Opinii utilizatori

Agentia Mary Poppins- client multumit
De Mirela pe 05 Februarie 2016

Au fost de un real ajutor. Ii felicitam ! Au dat dovada de profesionalism, rapiditate.Avem o colaborare buna cu bona dar cel mai important lucru este faptul ca fetita noastra este fericita, ingrijita si dragalita! Noi dam cinci stele. Si nu suntem angajati. Suntem doar clienti

Regret alegerea agenției, nu merita
De Maria pe 10 Decembrie 2015

După lungi căutări am ajuns și aici, un contract semnat, un interviu rapid, 4 doamne mult sub cerințele noastre și cam atât. În rest promisiuni, insistente din partea noastră, tentative de a alege ceva în ultim moment (bonele sunt instruite ce și cum sa spună, multe nu cunosc nici numele propriilor nepoti.Vindeti iluzii unor oameni disperați! !!Bone semianalfabete dispuse sa spună și sa facă orice sa ajungă undeva,sa își plătească comisionul și sa plece cum au veniti agenția nu asigura continuitate. Nu cred sincer nimic din ce scriu cei bucuroși și mulțumiți de Agenția minunata(probabil chiar angajati)!!reveniți cu mesaje după 3, 6 sau 12 luni și nu mințiți cu nerusinare@
Regret,dar sunt obligata sa acord 1 steam nu merita nimic

Rușine!
De Mariana pe 10 Decembrie 2015

Agenție cu personal slab pregătit, candidate și mai puțin "educate". Nu înțeleg cum puteți scrie ca v-am ajutat...sincer..Nu recomand,după încasarea comisionului doar 3 candidate s-au prezentat,evident fără calificări. Am cerut repetarea interviului și de 6 luni tot așteptăm. .Nu recomand, nu sunt respectate condițiile specificate chiar de ei în contract, dar din lipsa de timp nu putem ataca legal după cum s-ar cuveni! Nu mergeți în căutarea unui bone, nu găsiți nimic diferit de "doamnele plictisite" din parcuri care înjură copii de care au grija.

O agentie foarte pacalitoare, atat pentru bone cat si pentru parinti
De Laura pe 23 Octombrie 2015

Cu experienta lor de 14 ani pe piata, inca pacalesc prin editarea falsa a ofertelor ,a preturilor ,a locatiilor,sunt 4 doamne si toate sunt indiferente de a oferii detalii clare atat bonelor cat si parintilor care vor sa angajeze bone.Ziua trece leafa merge iar noi cu drag cheltuim in favoarea lor, la vizionari. De evitat agentia Mary Poppins Family

Un ajutor de nadejde!
De Ana S. pe 19 Octombrie 2015

Eu personal am reusit sa stau cu bb pana la 2 ani. Apoi am inceput sa caut ( credeam ca fac bine...) pe siteuri cu oferte on-line. Concluzia : GRESIIIT! Cand am inceput sa ma intalnesc cu acele "doamne " prin parcuri...m-am ingrozit! Am renuntat si am cerut ajutorul Agentiei Mary Poppins. Au fost foarte draguti si serviabili. Totul e sa stii ce cauti! Felicitari!

Pe mine m-au ajutat
De Elena pe 19 Octombrie 2015

Doresc sa felicit Agentia Mary Poppins pentru profesionalismul si respectul aratat clientilor. Va multumesc!

Foarte slab pregatite si arogante angajatele Mary Poppins
De Cristina pe 02 Septembrie 2015

Arogante, impertinente si slab pregatite persoanele care trebuie sa te consilieze din agentie.

Mii de multumiri Mary Poppins
De Angela Toma pe 03 Martie 2015

Vreau sa felicit Agentia Mary Poppins si sa le multumesc pentru ca m-au ajutat sa imi gasesc un post de bona foarte repede. Aveam 2 luni de cand imi cautam si la Mary Poppins am fost la un prim interviu si a doua zi mi-am si gasit o noua familie cu un bebelus de 7 luni, unde ne intelegem extraordinar. Va feliciti doamnelor de la Agentie, va multumesc nespus si mult succes!

Felicitari Mary Poppins!!
De Mihaela C. pe 13 Februarie 2015

De curand am apelat la Agentia Mary Poppins pentru a gasi o bona pentru bebele meu de 4 luni. Recunosc ca am mai avut cateva incercari prin recomandari si nu am gasit ce ne doream. La Mary Poppins insa am fost de doua ori si am gasit bona pe care o doream, doamnele de aici au inteles perfect grijile noastre si ne-au recomandat ce ne trebuie. Multumiri si felicitari Mary Poppins!

Din experienta...categoric Nu
De Ioana ion pe 29 Ianuarie 2015

Am apelat la serviciile acestei agentii anul trecut. Ne-am documentat atent, am citit tot ce am gasit pe net, am intrebat prietenii etc. Pot spune ca eram oarecum pregatiti pentru ce urma! Contractul lor necesita imbunatatiri, "bonele" nu sunt verificate, dau informatii eronate referitoare la experienta, trecut profesional sau antecedente medicale. Pe scurt tot ce cititi negativ la adresa lor este 100% real! Verificarile le puteti face pe cont propriu, dupa angajare si numarul infinit de candidate promis in contract evident se limiteaza la 3!

Am o lista intreaga pentru doritori, va ofer si seria noastra de intrebari adresate solicitantelor (evident testul lor psihologic este mai mult fictiv).
Nu, Nu, Nu! Profesionalism, verificari, flexibilitate un mare minus! Atentie pe cine introduceti in casa, mai ales in preajma copiilor.

Contact Agentia Mary Poppins Family

Adresa

Cantaretul Macarie , 4, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Spitalul de copii Grigore Alexandrescu
Site www.marypoppins.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.