Magia Copilariei in Militari Shopping

/ / Modificat: 2012-11-23
Magia Copilariei in Militari Shopping

Militari Shopping iti propune un weekend special alaturi de copilul tau pentru a serba Ziua Copilului. Printre evenimente se numara: teatru de papusi, numere de magie, multe surprize si cadouri.

Se va mai organiza si o intalnire speciala cu papusa uriasa, zana floare si statuile vii: Soarele, Luna, Ingerul Alb si Ingerul Negru.

Copiii vor face cunostinta si cu poneii alaturi de care pot sa-si faca poze gratis, oferite intr-o rama foto ca amintire.

Sunt si 2 spectacole-concurs special pregatite pentru ei.

Daca piticul tau are o voce deosebita sau crezi ca poate castiga usor un concurs de frumusete, poti sa-l inscrii pentru a castiga numeroase premii.

PROGRAM:


Sambata 30.Mai.2009:


Ora 11.00-12.00 Discoteca pentru toti - Timp de o ora copii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota . Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copii vor avea parte de surprize placute ( baloane, baloane de sapun)

Ora 13.00-14.00 Clown cu baloane modelate si Face Painting - Timp de o ora , copii vor fi rasfatati cu baloane modelate si face painting. Prietenii lor, le vor oferi ocazia sa se transforme in personajele lor preferate din desenele animate.

Ora 14.30-15.30 Papusa Uriasa si Zana Floare - Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping si vor face deliciul privitorilor.

Ora 16.00-18.00 Spectacol: "Music Star Militari Shopping"- Concurs de cantece, dedicate copiilor, ocazie cu care vor avea putea sa evolueze pe o scena adevarata intr-un cadru deosebit. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna.

Ora 18.00-19.00 Teatru de Papusi - "Cei trei purcelusi"- Vreme de o ora, copii vor avea parte de o poveste clasica, lucrata intr-un ton foarte vessel

Ora 19.30-20.30 Statui Vii- "Soarele si Luna"- Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.


Duminica 31.Mai.2009


Ora 11.00-12.00 Copilaria in ritm de dans - Timp de o ora copii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota. Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copii vor avea parte de surprise placute ( baloane, baloane de sapun si face painting)

Ora 13.00-14.00 Papusa Uriasa si Zana Floare - Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping si vor face deliciul privitorilor.

Ora 14.30-15.30 Numere de magie - Acest show, este realizat pentru a le oferi copiilor si adultilor ocazia sa se delecteze cu momente de magie, scamatorii ( inclusiv cu porumbei) si muzica pentru copii.

Ora 16.00-18.00 Spectacol: "Mini Miss si Mini Mister Militari Shopping"- Concurs de Miss si Mister , parada modei, invitati speciali si alte surprize. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna.

Ora 18.00-19.00 Teatru de Papusi - "Surprize cu Joben"- un spectacol interactiv pentru toate categoriile de varsta.

Ora 19.30-20.30 Statui Vii - "Ingerul Alb si Ingerul Negru" - Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.


28 mai 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre