Imbracaminte de vara pentru sugari

/ / Modificat: 2016-09-26
Imbracaminte de vara pentru sugari

art_bebelus_varaVara deja s-a cazat comod in calendar si este timpul garderoba de vara pentru bebelusul tau. Stii bine ca nu este indicat sa expui foarte mult pielea copilului la razele soarelui, dar pe de alta parte nici din cap pana-n picioare nu il poti imbraca pentru ca este foarte cald. Iata cateva sfaturi si recomandari de imbracaminte pentru sezonul canicular!

Sugarii au o piele foarte sensibila

De fapt, tot organismul lor este sensibil si predispus cu usurinta la diverse boli din cauza insuficientei maturizari a sistemului imunitar. Important este sa stii ca asa cum te simti tu cand te imbraci in unele haine, cam aceleasi senzatii le traieste si el.

De exemplu, daca tu iti pui pantaloni lungi cand afara sunt 35 de grade Celsius si aproape ca lesini de cald sa stii ca si micutul tau are aceeasi senzatie. Nu trebuie sa il imbraci "gros" vara doar pentru ca este bebelus si este sensibil. Asadar, regulile pe care trebuie sa le respecti in alegerea garderobei de vara a sugarului sunt cam aceleasi pe care trebuie sa le respectam si noi, adulti.

Principalele lucruri la care trebuie sa fii atenta sunt materialul din care sunt facute si culorile. Alege numai hainute din materiale naturale (cel mai indicat este bumbacelul) si in culori foarte deschise, pentru a nu fi o tinta sigura pentru toata puterea razelor solare.

art_ochelariPe de alta parte trebuie sa urmaresti si confortul copilului in respectivele hainute. Nu trebuie ca acestea sa fie foarte stramte pe copil, sa ii fie mici sau sa se impiedice in ele. Este adevarat ca este mai bine sa le cumperi un picut mai maricele pentru ca micutii cresc repede si sa ii poata veni toata vara.

De asemenea, urmareste toate accesoriile si cusaturile ori fermoarele hainutelor. Este indicat sa le cumperi cat mai simple, fara margelute, fermoare si foarte multi nasturasi. Pe de-o parte exista riscul ca micutul sa se zgarie in ele sau sa le rupa si sa le inghita, existand riscul de a se ineca.

Nu uita de sepcile si palariutele sau de ochelarii de soare pentru bebelusi. Sunt accesorii esentiale pentru a-i feri de razele nocive ale soarelui. In rest, poti sa alegi cam tot ce te tenteaza, atata timp cat sunt lejere si iti plac.

Recomandari la moda

rochita_roz_mini_fashionRochie Fucsia Summer Daisy

O rochita superba de printesa pentru fetita ta dragalasa, care are captuseala de bumbac, fiind astfel prietenoasa cu pielea micutei tale. De culoare alba, cu imprimeu floral fucsia, rochita va atrage toate privirile si aprecierile celor din jur.

Pret: 69,01 lei

Minifashion.ro

Body_eRed_Stripe_Polo_BoyBody eRed Stripe Polo Boy

Iata un body elegant pentru baietei, perfect pentru zilele toride de vara. Are guleras tip polo si nasturei in fata si este la mare cautare in aceasta vara.

Pret: 20 lei

Minifashion.ro

Costumas_bebe_Striped_Yellow_Costumas bebe Striped Yellow

Iata un costumas dragalas din bumbac 100% care are dungulite galbene si ca imprimeu o maimutica. Micutul tau va arata senzational in aceasta vara purtandu-l.

Pret: 38 lei

Bebeprix.ro

body_pink_sunpoppyBody Pink Sun Poppy

Este un body dragalas de fetite cu imprimeu floral care permite pielii sa respire din plin pe timp de vara. Micuta ta nu mai are voie de nimic pe deasupra pentru ca design-ul body-ului este de-a dreptul incantator: are bretelute subtiri si volanase in fata, care fac din copilul tau o papusica.

Pret: 20,99 lei

Minifashion.ro

Costumas_3_piese_Striped_BleuCostumas 3 piese Striped Bleu

Este format din 3 piese: tricou cu guleras, pantalonasi scurti si sapca. Acoperirea capului micutului este esentiala vara, iar acest costum te ajuta sa o asortezi la restul vetimentatiei.

Pret: 45 lei

Bebeprix.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte vara sugari Piele bebelus Arsuri soare bebelusi Protectie solara

Articole recomandate

Citeste si despre