Aptamil. Inspirat de laptele matern, creat de specialisti in nutritia sugarilor

/ / Modificat: 2011-10-20
Aptamil. Inspirat de laptele matern, creat de specialisti in nutritia sugarilor

Alaptare_bebelusIn primii ani din viata, grija pentru copilul dumneavoastra se indrepta catre o buna dezvoltare a sistemului sau imunitar, ce poate fi influentat de diversi factori, precum alimentatie, igiena, orarul de somn.


Laptele matern asigura copilului cel mai bun start in viata. Alaptandu-l, ii veti oferi  toata dragostea de care are nevoie precum si nutrientii esentiali unei cresteri sanatoase.

Unul dintre motivele pentru care laptele matern este considerat esential in cresterea copilului este continutul de substante imunologic active care il vor proteja pe nou-nascut de infectii si alte boli. Asadar, alaptarea este reteta ideala pentru a pune bazele imunitatii copilului dvs.


Odata ce ati terminat cu alaptarea, alegeti pentru copilul dvs Aptamil.

Aptamil_formule_de_lapte__immunofortis_progressAptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte fiind dezvoltat sa fie cat mai aproape de laptele matern.

Se diferentiaza de celelalte formule de lapte prin continutul de IMMUNOFORTIS PROGRESS, complex de GOS/FOS testat si patentat clinic si care alaturi de vitaminele A, C si D contribuie la dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.


Aptamil ofera protectie la toate nivelurile si datorita ambalajului sau unic, Easy Pack, care ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea Alaptarea bebelusului Laptele matern Formule de lapte praf

Articole recomandate

Citeste si despre