Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Rulouri cu branza de vaci

08 Mai 2013

Daca vrei sa iti surprinzi invitatii cu un desert delicios, care sa le incante papilele gustative, poti pregati niste rulouri savuroase cu branza de vaci.

rulouri-branza

Timp de preparare

80 min

Dificultate

medie

Ingrediente

Pentru aluat

250 ml lapte

1 ou

50 g zahar

2 plicuri zahar vanilat

1 lingurita drojdie uscata

100 g unt

550 g faina

Pentru umplutura

500 g branza

200 ml frisca lichida

200 g zahar

2 oua

1 esenta de rom

Mod de preparare

Mixeaza oul cu zaharul, sarea si cu zaharul vanilat. Adauga peste ele laptele, drojdia si jumatate din cantitatea de faina. Amesteca bine pana se omogenizeaza si adauga apoi si untul.

Framanta bine aluatul si lasa-l la dospit aproximativ o ora. Intre timp, prepara umplutura amestecand branza rasa cu frisca lichida, zaharul, ouale si putina esenta de rom. Dupa ce a crescut bine, intinde aluatul intr-un strat mai gros, pune in mijlocul lui umplutura de branza si ruleaza-l.

Taie-l apoi bucatele mai mici si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La final, unge-le cu putin galbenus si lapte si baga-le la cuptor pentru 30 de minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul