5 produse de curatare eco pentru sanatatea familiei tale

/ / Modificat: 2014-08-21
5 produse de curatare eco pentru sanatatea familiei tale

Produsele de curatare reprezinta un subiect actual si o bataie de cap pentru multi parinti care au bebelusi sau copii mici, deoarece acestia se tarasc pe podea, merg de-a busilea si iau contact direct cu substantele din acestea.

Este important sa iti orientezi atentia catre produsele eco sau naturiste care contin substante sigure si blande cu pielea si sanatatea copiilor, dar si a membrilor familiei tale.

Iata cum sa iti faci curatenie in casa in stil bio, fara risc de intoxicatii si probleme de sanatate pe termen lung!  

Solutie curatare universala Diavolina Eco Cleaner

Solutie_curatare_universala_Diavolina_Eco_Cleaner

Pe langa faptul ca este foarte sanatoasa si "prietenoasa" cu mediul inconjurator, solutia de curatare universala Diavolina Eco Cleaner este si foarte practica. Cu un singur produs, poti curata aproape toate suprafetele din casa, economisind astfel bani si efort.

Este facut din materii prime naturale, 100% sigure si hipoalergenice, astfel incat tu si familia ta sa aveti o casa curata, dar si sanatoasa, iar copilul sa se plimbe in voie, fara teama de a se intoxica de la toxine. Solutia curata atat suprafetele din lemn, faianta, gresie, cat si cele din inox.

Solutie naturala pentru spalat vase/biberoane

Solutie_naturala_pentru_spalat_vase_biberoane

Produsele cu care speli vasele, biberoanele si alte accesorii folosite in hranirea bebelusului au un impact puternic asupra sanatatii acestuia.

Folosirea acestei solutii organice de spalat vase - pe baza de sapun din nuca de cocos, ulei esential de pere si sare - reprezinta cea mai sigura si sanatoasa metoda de a conserva sanatatea copilului si a intregii tale familii.

Detergent de rufe pentru bebelusi ECO Planete Bleue

Detergent_de_rufe_pentru_bebelusi_ECO_Planete_Bleue

Detergentul conceput special din ingrediente 100% naturale si hipoalergenic este bland cu pielea delicata a bebelusului. Curata cu atentie toate hainutele copilului tau si poate fi folosit si la spalarea altor lucruri din casa - perdele, cuverturi, draperii, paturi - cu care copilul intra in contact adesea.

In acest fel, te asiguri ca daca bebe incepe sa "rontaie" draperia de la camera ori se joaca pe paturica de pe pat, este ferit de pericolul expunerii la substante toxice.

Solutie cu otet pentru spalat geamurile

Solutie_cu_otet_pentru_spalat_geamurile

Solutia de spalat geamuri pe baza de otet si sapun din nuca de cocos este o varianta eco, organica de a face curatenie, fara riscul inhalarii substantelor toxice emanate in aer de produsele de curatare obisnuite.

Solutie ecologica de curatare MULTI PLUS

Solutie_ecologica_de_curatare_MULTI_PLUS

Atunci cand faci curatenie in casa si ai un copil mic, principala grija pe care o ai este sa cureti suprafetele precum parchetul, gresia sau podeaua cu produse naturale si organice, astfel incat bebelusul sa le atinga si sa se joace pe ele in voie, fara riscul de a-si pune in pericol sanatatea.

Solutia ecologica MULTI PLUS este un produs care nu doar curata, inlaturand mizeria, ci si degreseaza, dezinfecteaza sau detartreaza suprafete multiple, precum cele din inox, faianta, gresie, chiuvete, mobila, cada, pardoseli, usi, geamuri etc.

Tu ce alte produse de curatare ecologice sau naturale folosesti pentru casa? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre