Investeste in sanatatea copiilor tai

/ / Modificat: 2011-10-20
Investeste in sanatatea copiilor tai





 

Cheltuielile cresc cu o data cu nasterea unui copil, iar acum, in perioada de criza, veniturile scad considerabil. Cu toate acestea tendinta generala este de a continua investitiile in sanatatea copiilor.

Conform unui studiu efectuat de catre banca de celule stem, Stem-Health Unirea, parintii nu sunt dispusi sa  renunte la investitii precum prelevarea de celule stem, micsorand in schimb alte cheltuieli. Studiul a fost efectuat pentru a masura gradul de preocupare al mamelor pentru sanatatea copiilor in contextul actual al economiei de piata.

Principala concluzie a studiului este faptul ca 80% dintre respondenti au in plan sa continue sa investeasca in prelevarea de celule stem pentru copiii lor, chiar daca aproximativ jumatate dintre respondenti au declarat ca bugetul lor va fi grav afectat de micsorarea indemnizatiei pentru mame. Obiectivul oricarui parinte este de a asigura copiilor un viitor mai bun si mai sigur, cum altfel decat prin investitia pe termen lung in sanatatea si educatia celor mici.  

Parintii ar renunta la haine si vacante pentru sanatatea copilului

Intr-un top al costurilor personale pe care le-ar elimina treptat din cauza reducerii bugetului, primele clasate au fost: cheltuieli cu vestimentatia (36,2%), vacante/ timp liber (30,4%), produse cosmetice (27,5%). Ultimele clasate au fost cheltuielile cu servicii medicale specializate, alimente sau medicamente. Doar 2,9% au declarat ca ar renunta in primul rand la serviciile medicale specializate, 1,4% la alimente si educatie si 0,0% la medicamente. In ceea ce priveste costurile legate de copii, primele eliminate ar fi vacantele sau costuri ce tin de recreere, urmate de produsele de ingrijire corporala si de vestimentatie.

Stem-Health Unirea ofera preturi avantajoase si modalitati de plata oportune pentru a facilita accesul parintilor la serviciile de colectare a celulelor stem. Suma totala pe care parintii o vor plati in primele 9 saptamani dupa nastere este de 2.900 lei. Restul de plata se va face esalonat pe un an (cu o rata lunara de 280 ron) sau pe doi (cu o rata lunara de 160 ron). Tarifele sunt valabile pentru anul 2010 si includ prelevarea, procesarea si 20 de ani de stocare a celulelor stem.

Studiul releva faptul ca exista foarte mici diferente de procente intre variantele de plata oferite de banca de celule stem. Optiunea se face in functie de bugetul si planificarile financiare, iar faptul ca Stem-Health Unirea a modificat preturile si a oferit, incepand cu luna aprilie, mai multe variante de plata care acopera acest spectru larg de alternative, vine in sprijinul viitoarelor mamici, facilitand accesul la serviciile de prelevare a celulelor stem.

Participa si tu la concursul cu Stem Health Unirea de pe Copilul.ro si castiga un contract de recoltare si stocare de celule stem.



Participa acum


18 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celule stem

Articole recomandate

Citeste si despre