Morcovul, un potential afrodiziac

/ / Modificat: 2011-11-11
Morcovul, un potential afrodiziac





 

Exista legende potrivit carora o floare de morcov, culeasa in timpul unei nopti cu luna plina, poate fi un ajutor pentru conceperea unui copil.

Partea adevarata a legendei si cea care ne intereseaza pe noi este aceea ca din frunzele si florile de morcov se poate prepara o pasta care are capacitatea de a reduce insuficienta ovariana care apare la femeile tinere, deci sa sporeasca fertilitatea.

Inca din perioada romanilor, morcovul era considerat un adevarat elixir al dragostei, avand calitati afrodiziace. Impotenta masculina era tratata cu morcov, folosit, de asemenea, si pentru a spori apetitul sexual. In timp, s-a demonstrat ca morcovul actioneaza la nivel hormonal.

Semintele de morcov sunt utilizate mai ales pentru combaterea ejecularii precoce.

Mod de preparare:

Poate cea mai complexa reteta care contine si seminte de morcov este formata din: sculatoare (radacina), poroinic (tuberculi), seminte de morcov, schinduf (seminte), busuioc salbatic (partea aeriana), priboi (radacina si parti aeriene), lungoare (partea aeriana) in parti egale.

Administrare:

Cate o lingurita din acest amestec cu 15 minute inainte de masa, de 3 ori pe zi. Pentru un efect sigur se face o cura de 40 de zile.

Contraindicatii:

Nu exista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre