Remedii naturiste pentru disfunctiile erectile

/ / Modificat: 2016-06-07
Remedii naturiste pentru disfunctiile erectile

Impotenta sau disfunctiile erectile sunt cosmarul vietii sexuale a oricarui barbat si o prima cauza a infertilitatii masculine. Se caracterizeaza prin inabilitatea de a ajunge sau de a mentine o erectie suficient de mult in timpul unui act sexual. De la consumul de suc de rodie, la acupunctura si pana la aminoacidul arginina, toate sunt considerate remedii naturale eficiente impotriva disfunctiilor erectile la barbati. Descopera si alte tratamente naturale si cum ajuta ele la tratarea acestor disfunctii!

Daca observi ca ai probleme cu erectia in timpul partidelor sexuale, mergi la medic, pentru a primi un diagnostic precis si a afla ce ai de facut. In timp ce cazurile severe necesita tratamente medicale complexe, cele usoare pot fi ameliorate cu ajutorul remediilor naturiste.

Acupunctura

Acupunctura este considerata una dintre cele mai vechi metode pentru tratarea problemelor sexuale ale barbatilor, iar disfunctiile erectile nu fac exceptie din spectrul ei de actiune.

Se pare ca realizarea constanta a sedintelor de acupunctura are o influenta pozitiva asupra erectiei barbatilor.

Ginseng-ul

Ginsengul rosu corean este folosit, printre altele, si pentru stimularea functiilor sexuale ale barbatilor, dupa ce s-a descoperit ca sporeste rigiditatea varfului penisului in timpul erectiei.

Este important ca inainte de a incepe sa iei ginseng sa vorbesti cu un medic, deoarece poate cauza alergii si poate interfera cu unele medicamente pe care le iei deja pentru tratarea aceleiasi probleme de natura sexuala.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba este o alta planta care poate contribui la tratarea disfunctiilor erectile la barbati, in special la cele cauzate de utilizarea medicamentelor antidepresive.

Nu exista inca studii care sa ateste efectul benefic al acestei plante asupra functiei sexuale barbatesti, insa potrivit unor statistici si studii realizate de unii specialisti, Ginkgo Biloba s-ar putea dovedi un remediu naturist eficient pentru barbatii cu probleme sexuale.

Sucul de rodie

Sucul de rodie este un alt remediu pe care-l lauda unii specialistii ca avand proprietati curative sau profilactice impotriva disfunctiilor erectile.

Nu exista dovezi stiintifice ale eficientei lui, insa medicii sunt optimisti si sustin ca barbatii care au astfel de probleme ar trebui sa incerce o cura cu acest suc, din care au numai de beneficiat in sanatate.

Coaja de Yohimbe

Coaja de Yohimbe contine o multime de alcaloizi care au rolul de stimula gonadele si a trata astfel impotenta. In plus, stimuleaza vascularizarea periferica din zona genitala si se pare ca ajuta si la cresterea penisului si a circumferintei acestuia, imbunatatind performantele sexuale.

Arginina

Arginina este un aminoacid care se regaseste in unele alimente si care contribuie la tratarea disfunctiilor erectile. Se pare ca stimuleaza productia de oxid nitric din corp, ceea ce conduce la dilatarea vaselor de sange din penis si la facilitarea erectiei.

Ce alte remedii naturiste mai cunosti pentru tratarea disfunctiilor erectile la barbati? Impartaseste-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infertilitate barbati Cauze infertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre