Valentine's Day, perlele copiilor mici despre iubire

/ / Modificat: 2017-02-10
Valentine's Day, perlele copiilor mici despre iubire

Iubirea este un fenomen alambicat care joaca feste adultilor, dar nu si copiilor. Ai spune ca nici macar tu, ca adult, nu ai reusit sa dai o definitie iubirii si nu i-ai descoperit toate tainele, ce pretentii sa ai de la micutul tau sa-ti descifreze secretele pe care numai Cupidon le stie! Poate vei fi surprinsa sau nu, dar copiii au propriile pareri cu privire la iubire si casatorie si nu se dezic de la a si le exprima. Iata cateva perlute amuzante si strengare ale prichindeilor, experti in amor!

"Daca a te indragosti este la fel ca a invata sa silabisesti, atunci eu nu imi doresc sa o fac niciodata. Este prea greu si dureaza prea mult." (10 ani)

"Cred ca trebuie sa fii lovit de o sageata (Cupidon) pentru a te indragosti, insa restul, adica dupa indragostire, nu ar trebui sa fie atat de dureros. (8 ani)

"Nimeni nu stie cum se produce indragostirea, dar am auzit ca are legatura cu felul in care mirosi si de asta parfumurile si deodorantele sunt atat de populare." (9 ani)

"Cand e cel mai bine sa ma indragostesc si sa ma castoresc? Imediat ce termin gradinita, voi merge sa imi caut o sotie." (5 ani)

"Sunt de acord cu iubirea si indragosteala, atata timp cand nu apare atunci cand e Tom si Jerry la televizor" (6 ani)

"Cum se intampla sa te indragostesti? Pai daca o persoana are pistrui isi gaseste pe cineva care are si ea pistrui si gata, se indragostesc." (6 ani)

"Uoff, ma doare capul sa ma gandesc la asa ceva. Asa spune mereu mama, ca iubirea da dureri de cap. Eu sunt un copil. Nu trebuie sa stiu d-astea si nici sa ma doara capul." (7 ani)

"Nu ma grabesc sa ma indragostesc. Si asa clasa a 4-a mi se pare destul de grea." (10)

Iubirea inseamna atunci cand un barbat si o femeie isi fac promisiuni sa treaca si prin bine si prin rau impreuna" (10 ani)

"Iubirea te gaseste chiar daca vrei sa fugi tu de ea. Eu am incercat sa ma ascund inca de la 5 ani, dar fetele ma tot gasesc oriunde as merge" (8 ani)

"Varsta cea mai potrivita la care sa te indragostesti si sa te casatoresti este 80 de ani. Pentru ca atunci nu mai trebuie sa muncesti si poti sa petreci tot timpul cu iubitul sau iubita." (8 ani)

"Daca vrei sa fii iubita de cineva, care nu face parte din familia ta, nu strica sa fii frumoasa si aranajata mereu." (8 ani)

"Iubirea nu are legatura cu felul in care arati, cred! Uita-te la mine, sunt cea mai frumoasa din lume, si inca nu am gasit pe cineva care sa ma iubeasca si pe care sa il iubesc." (7 ani)

"Cei care sunt indragostiti se tin mereu de mana pentru a nu le cadea inelele care au costat foarte multi bani." (9 ani)

"Cum inveti sa te saruti? Pentru asta trebuie sa te uiti la telenovele." (9 ani)

"Pentru ca o casnicie sa dureze este important sa iti petreci cel mai mult din timp iubind, in loc sa mergi la munca" (7 ani)

"Pentru ca iubirea sa dureze nu trebuie sa uiti niciodata numele persoanei iubire. Asta strica toata dragostea." (8 ani)

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sfantul Valentin copii Sentiment iubire copii Valentines Day Valentines Day copii Ziua indragostitilor copii

Articole recomandate

Citeste si despre