Lasa-l liber sa exploreze lumea!

/ / Modificat: 2013-06-20
Lasa-l liber sa exploreze lumea!

Se apropie vacanta, cu multa inghetata, soare, apa, joaca si strigate de bucurie! Cu un timp prea calduros si capricios si pe care nu-l mai recunosti deloc! Iar ca parinte iti faci mereu griji pentru copilul tau si incerci sa-l protejezi cat mai mult! Sa nu se joace in curent, sa nu manance inghetata sau sa bea suc rece, sa nu transpire, sa se spele pe maini de fiecare data, sa nu sperie pisica vecinilor, sa nu raceasca, sa nu-l doara gatul. Atatea interdictii si sfaturi incat nu e de mirare ca ei, copiii, imediat ce ies pe usa uita de tot ce le-am spus si isi reiau jocul si explorarea lumii.

Un copil sanatos este un copil curios, avid de joc si de cunoastere, de experiente noi si de descoperiri extraordinare, chiar daca toate acestea se intampla intr-un colt de parc sau de gradina!

Iar ca un copil sa fie sanatos are nevoie in primul rand de un sistem imunitar puternic care sa-l protejeze impotriva virusurilor si bacteriilor.

Un organism cu o imunitate scazuta prezinta stare de epuizare, slabiciune, oboseala, lipsa poftei de mancare, imbolnaviri frecvente, exact ce nu ne dorim pentru copiii nostri.

Pentru a creste imunitatea celor mici, mamicile trebuie sa le asigure o alimentative sanatoasa, somn linistit, soare din plin si multe aventuri extraordinare.

Si pentru ca aceasta vacanta sa fie una fara griji, Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii. Contine extracte standardizate natural folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala:

•             Echinacea, soc, maces, propolis, zinc, vitamin D3 – imunostimulator;

•             Soc – antiviral, antibacterian;

•             Vitamina C, maces – antioxidant;

•             Propolis – antiinflamator, antibacterian.

Astfel, cu Proimmunity sistemul imun al copilului va putea raspunde promt la agresiunile externe, impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care boala a debutat deja: scade cu -50% numarul zilelor de boala, -62% numarul zilelor de febra si -57% necesitatea utilizarii  antibioticelor.

proimmunity

Gama Proimmunity contine 2 produse, adaptate fiecarei varste.

Proimmunity sirop pentru copii de la 1 an. Datorita gustului placut si al seringii dozatoare este usor de administrat si usor acceptat de catre cei mici.

Proimmunity capsule se administreaza copiilor peste 7 ani si adultilor.

www.proimmunity.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre