Copilul.ro

Pozitie cervix ovulatie

6 semne ca esti fertila 6 semne ca esti fertila
Semnele fertilitatii sunt cele care-ti dau semnalul ca este momentul oportun sa concepi un bebe. Perioada fertila are cateva semne extrem de evidente si usor de depistat, insa exista si cateva semnale mai delicate si subtile care anunta momentul ovulatiei. Ai un miros ceva mai sensibil Specialistii sustin ca la ovulatie s-ar putea sa ai un simt al mirosului ceva mai ascutit decat de obicei. Nasul tau depisteaza mirosuri chiar si la distante mari si sesizeaza usor cele mai neplacute miresme. Te simti mai atragatoare Zilele ovulatiei sunt unele dintre putinele momente in care reusesti sa ignori orice defect corporal si te vezi fermecatoare. Se pare ca la ovulatie te simti mai sexi si mai
Cum sa-ti cunosti mai bine ciclul fertil Cum sa-ti cunosti mai bine ciclul fertil
Cunoasterea ciclului fertil sau a ovulatiei inseamna intelegerea semnelor fertilitatii pe care ti le ofera corpul in fiecare luna. Cu cat iti cunosti mai bine perioada fertila, cu atat iti cresti mai mult sansele sa ramai insarcinata sau, dimpotriva, sa eficientizezi metoda contraceptiva a calendarului.

Intr-un ciclu menstrual regulat 28 de zile, perioada fertila este identificata in ziua a 14-a si reprezinta momentul in care se poate obtine sarcina daca are loc un contact sexual neprotejat.

Pentru intelegerea sau identificarea mai precisa a ciclului fertil trebuie sa ai o perspectiva clara asupra propriului ciclul menstrual (regularitate, menstruatie, ovulatie etc.) si sa ai

Autor: Daniela Ganciu
Data: 3 ianuarie 2013

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.