Medicul pediatru Mihai Craiu: Copilul nevaccinat este cam in aceeasi situatie cu bunica lui, vaccinata

/ / Modificat: 2021-03-22
Medicul pediatru Mihai Craiu: Copilul nevaccinat este cam in aceeasi situatie cu bunica lui, vaccinata

Medicul pediatru Mihai Craiu a oferit cateva explicatii, pe pagina Spitalul Virtual pentru copii, despre ce inseamna vaccinurile pe baza de ARN mesager si a precizat ca aceste seruri nu pot modifica ADN-ul copiilor.

"Mesajul care mi se pare relevant acum este cuprins in acest articol ce evalueaza realitatea pandemiei in SUA.

COPILUL DUMNEAVOASTRA NEVACCINAT ESTE CAM IN ACEEASI SITUATIE CU BUNICA LUI, VACCINATA.

Inainte de a specula despre eficacitatea vaccinurilor impotriva maladiei COVID19 la copil sau despre efectele de modificare a ADN-ului copiilor prin vaccinare cu vaccinuri pe baza de ARN mesager (va mai amintiti "folclorul" cu efectul mutagen al vaccinurilor, pe care se bat toti, acum, in Romania? Pe vremea cand niste "profeti" perorau despre efectele oribile ale vaccinurilor cu ARN mesager si recomandau, ferm, vaccinul AstraZeneca-Oxford, vaccin pe care, tot ei, il blameaza acum, cu o nonsalanta amnezie...) e bine sa ascultam ce spun expertii.

Dr. Antony Fauci spune ca nu este descris nici un mecanism care sa faca plauzibil un astfel de efect de modificare a genelor la copil prin vaccinuri cu ARN-mesager.

Pana la vara, cand vor fi publicate rezultatele pentru vaccinarea copiilor mai mari de 12 ani, este bine sa intelegem ca un copil cu maladie COVID19 are cam acelasi risc de complicatii ca un senior vaccinat.

Solutia nu o reprezinta inchiderea scolilor ci vaccinarea adultilor si respectarea regulilor de preventie si testare. Acolo unde sunt multi "priceputi" si unde testarea e insuficienta se vor inchide, din pacate, si scolile. Din nou...", a scris pediatrul Mihai Craiu pe pagina sa de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii nevaccinati

Articole recomandate

Citeste si despre