Irene, fetita care a uimit lumea medicala. La 6 luni dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie, noile teste nu mai arata nicio celula canceroasa

/ / Modificat: 2023-10-12
Irene, fetita care a uimit lumea medicala. La 6 luni dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie, noile teste nu mai arata nicio celula canceroasa

Irene-Ecaterina, fiica arhidiaconului Mihail Buca, a uimit lumea medicala. Chiar parintele a relatat in luna aprilie, de Invierea Domnului, despre minunea care a avut loc. 

Micuta a fost diagnosticata cu leucemie mieloblastica acuta, insa la 6 luni de la cumplitul diagnostic doctorii au fost uimiti sa constate ca noile teste nu mai aratau nicio celula canceroasa. 

Fiica arhidiaconului Mihail Buca uimeste lumea medicala: Noile teste arata ca nu mai are nicio celula canceroasa. 

”Irene-Ecaterina a primit, prin noile vesti de la Fundeni, o noua sansa la o viata normala. Insa, calea noastra este lunga, pentru ca vom continua curele cu citostatice, prin programul stabilit de medici .”, precizeaza arhidiaconul Mihail Buca, fondatorul si dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Romane.

”De la moarte la viata .....

Binecuvantat fie numele Domnului,

Domnul a dat,

Iar noi, pacatosii, primim fara sa meritam. Si Domnul ne-a dat veste mare, iubiti prieteni, in aceste zile. Ne-a dat noua, mie si familiei mele, dar si celor care ne purtati de grija si in rugaciune.

Irene-Ecaterina a iesit, zilele acestea, dintr-o noua cura de citostatice. Asa cum bine stiti, se introduce, lunar,tratament, citostaticele care ii ravasesc firavul trup, dar care ii aduc vindecare,prin ingaduinta Domnului! Da, vindecare, pentru ca, dupa analizele medulare pe care le-a facut, Irene-Ecaterina ne.a uimit iar.

”Boala minima reziduala nedetectabila la o sensibilitate a metodei de cel putin 10-3 (pragul de detectie 0.1%).” – este un citat din buletinul medical pe care l-am primit in prima zi a saptamanii, la numai doua zile dupa ce Irene-Ecaterina a implinit 5 ani.

Dragilor,

In primavara acestui an, in Saptamana Luminata, primeam intaia mangaiere, dupa multa suferinta. Constatam minunea savarsita in Irene de Sfanta Impartasanie administrata zilnic si rugaciunea neincetata, din toate colturile lumii in care se afla romani. Atunci, pentru prima data, rezultatele analizelor ne spuneau ca Irene-Ecaterina este negativa, fara nicio celula canceroasa in corpul sau, cu o ”biologie moleculara negativa, testul FISH pentru Trisomia 8 este negativ ”.

Irene-Ecaterina a primit, prin noile vesti de la Fundeni, o noua sansa la o viata normala. Insa, calea noastra este lunga, pentru ca vom continua curele cu citostatice, prin programul stabilit de medici .

Vreau sa va multumesc, buni prieteni care mi-ati fost mereu alaturi, pentru tot ceea ce ati facut. Sa ne purtati in rugaciunile voastre, pentru ca nimic nu este mai puternic decat rugaciunea.

Doamne Iisuse Hristoase,

In momentele cele mai grele ale vietii noastre, ne-am rugat cu incredere catre Tine, am cerut ajutorul Tau si ai auzit strigatul nostru. Ai ghidat mainile medicilor, ai adus lumina si speranta in sufletul nostru intr-un moment in care disperarea parea sa ne cuprinda complet.

Multumim medicilor minunati de la Institutul Clinic Fundeni si ne rugam sa le dea Bunul Dumnezeu putere pentru ca infrunta durerea zilnic.

Irene-Ecaterina va multumeste si va promite, asa cum ati mai vazut-o, ca se va bucura la orice intalnire cu oricare dintre voi.

Va multumim si va imbratisam! Dumnezeu sa ne ajute!”, este mesajul transmis de arhidiaconul Mihail Buca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Boli copii

Articole recomandate

Citeste si despre