Alerta alimentara: Biscuiti retrasi de la vanzare. Nu ii consumati!

/ / Modificat: 2020-12-15
Alerta alimentara: Biscuiti retrasi de la vanzare. Nu ii consumati!

Un lot de biscuiti a fost retras de pe piata in urma unei alerte europene, din cauza continutului peste limita admisa a oxidului de etilena din semintele de susan utilizate in compozitie, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

„In urma unei alerte europene privind continutul peste limita admisa a oxidului de etilena in semintele de susan folosite la fabricarea produsului Crackers susan 150g, Croco initiaza o rechemare a produsului. Este vorba despre loturile care au urmatoarele caracteristici: denumire produs – Croco Biscuiti Crackers Susan 150g, marca – Croco, Cod de bare al produsului – 5941194002959, prezentare – punga 150g, Lot Produs L001051120, data fabricatiei 05.11.2020, data expirare 02.08.2021. Produsele care poarta datele limita de consum mentionate mai sus vor fi retrase de la comercializare si vor fi distruse”, se arata in anuntul retailerului Auchan, publicat pe site-ul ANSVSA.

Persoanele care au achizitionat biscuitii Crackers susan 150g, marca Croco, sunt rugate sa nu consume aceste produse, ci sa le distruga sau sa le aduca in magazinele de unde le-au cumparat, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), conform Agerpres.

Oxidul de etilena poate prezenta un risc potential pentru sanatate in caz de consum repetat, pe termen lung.Pentru orice informatii suplimentare se poate apela Serviciul Clienti Auchan, la numarul 021/9141 sau la adresa de e-mail contact@auchan.ro.Postarea a fost facuta in data de 14 decembrie si este activa pana la data de 10 ianuarie 2021.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alimente alergii copii

Articole recomandate

Citeste si despre