VIDEO Ce note a luat Selly la Bac: "Sa va vad ce mai ziceti!"

/ / Modificat: 2020-06-30
VIDEO Ce note a luat Selly la Bac:

Celebrul vlogger Selly a uimit pe toata lumea! Dupa ce s-a afisat la examen cu bolizi de lux si toata lumea l-a criticat, Selly a demonstrat tuturor ca este un elev silitor. 

El a publucat notele de la Bacalaureat 2020, așa cum a promis in timpul probelor scrise. Selly și-a anuntat notele pe Instagram, la story. A facut asta la câteva minute dupa afișarea rezultatelor la BAC 2020.

In urma cu o saptamana, Selly sustinea ca va lua nota 10 la Bac. Astazi a postat pe Instagram toate notele obtinute: limba româna – 9.50, matematica – 9.60, biologie – 9.70. Astfel, are o medie finala de 9.60, nu departe de nota de 10 pe care a preconiza.

De asemenea, dupa afisarea rezultatelor de la Bacalaureat, Selly a postat pe canalul sau de Youtube un video in care vorbeste despre sistemul de invatamant romanesc. Postarea a avut un impact urias si s-a viralizat. Chiar si parintii ii dau dreptate! 

"Daca Bacul s-ar fi dat din lucruri care sa te ajute cu adevarat in viata, lucruri care sa te pregateasca cu adevarat pentru viitor, va dau scris aici ca picam Bacul. Si probabil ca toti colegii mei, la fel ca mine, picau acest examen al maturitatii. Sa spui ca tot ce inveti pentru Bac iti va folosi in viata e ca si cum ai spune ca titlul acestui videoclip nu este cel mai mare clickbait! Este cel mai mare clickbait, imi cer scuze, dar nu stiam cum sa va atrag atentia pentru ca de obicei lumea pe Youtube vrea sa vada distractie, circ, manele si alte lucruri de genul asta si nu prea are chef de discutii serioase!", spune Selly in videoclipul sau. 

„Sa va vad ce mai ziceti”, a scris Selly pe Instagram, dupa ce a dezvaluit notele primite.

Cine este Selly 

Selly are in prezent nu mai putin de 2,66 milioane de urmaritori pe contul sau de YouTube.

Selly, Andrei Selaru pe numele adevarat, este foarte celebru in mediul online, are milioane de fani si, impreuna cu trupa sa, 5 GANG, a reusit sa capteze atentia multor adolescenti.

Selly, chiar daca are doar 19 ani, are si o relatie stabila. Iubita lui este Smaranda Stirbu, o tanara care isi doreste sa devina medic.

Si ea a obtinut note foarte bune la Bacalaureat: 10.00 la romana, 9,80 matematica, 9,70 biologie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre