Viata actorului Adi Nartea, schimbata total dupa ce a devenit tatic

/ / Modificat: 2021-12-02
Viata actorului Adi Nartea, schimbata total dupa ce a devenit tatic

Viata lui Adi Nartea, actorul principal din serialul "Vlad", s-a schimbat total dupa ce a devenit tatic. Cum se descurca acesta in calitate de tata de fete: “Nu mai exista timp pentru noi”

Actorul Adi Nartea a cucerit inimile romanilor odata cu difuzarea serialul Vlad de la Pro TV.Cu toate acestea, faima dobandita peste noapte nu l-a schimbat pe actor, care este un sot si un tatic devotat.

Anul acesta, Adi Nartea a devenit tatic pentru a doua oara. Sotia acestuia i-a daruit inca o fiica in urma cu aproximativ noua luni, iar actorul face tot posibilul sa-si ajute sotia in cresterea copiilor si sa petreaca timp cu fetitele, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare.

Intr-un interviu acordat pentru Viva, actorul a vorbit despre viata de familie, dar si despre ce inseamna pentru el sa fie taticul a doua fetite superbe.

“Da, Petra ne-a luat prin surprindere, dar este minunat! Nu mai ai emotiile de la primul copil, dar ai sansa sa te bucuri mult mai mult de mogaldeata mica si sa te lasi uimit de ceea ce vezi la ea. Este o minunatie, nu pot descrie in cuvinte momentele cand o schimbi de scutec, o pupi pe burtica si ea chicoteste!”, declara Adi Nartea pentru Viva.ro. 

Intrebat cum a primit-o Mara, pe surioara ei in familie, actorul a declarat ca nu au fost probleme si ca au pregatit-o din timp pentru aceasta schimbare importanta. 

“A primit-o destul de bine, deoarece noi am pregatit-o din timp. Chiar i-am cumparat papusi cu mamica insarcinata, tatic si fetita. Iar mamei ii poti da burtica jos si apare copilasul. A fost parte din modul in care i-am dat aceasta informatie. De cand a venit Petra, am incercat sa o implicam pe Mara in toate activitatile legate de cresterea ei. Chiar daca mai sunt momente in care si-ar dori sa petreaca mai mult timp cu mami, a inceput sa inteleaga ca trebuie sa avem grija de cea mica. Incercam sa o ajutam si sa compensam. Este o trecere blanda si, aparent, Mara este destul de matura.”, a adaugat actorul.

“Nu mai exista timp pentru noi”

Adi Nartea a vorbit si despre provocarile prin care trece ca printe de doua fete. Acesta a spus ca nu prea mai au timp pentru ei, insa si-au asumat acest lucru de la inceput. Incearca insa sa petreaca timp de calitate alaturi de familie.

“Asa este, nu prea mai exista timp pentru noi, fiindca avem mai mereu lucruri de facut, iar cand nu, suntem cu fetitele incercam sa gasim un numitor comun si sa facem lucruri care sa fie si pe placul lor. Este bine ca nu mai suntem ahtiati dupa distractiile pe care le aveam la 20 ani. Timpul de calitate cu prietenii se desfasoara in conditii in care pot fi prezenti si copiii. Dar este o perioada pe care ne-am asumat-o si de care ne bucuram extrem de tare.”, a mai adaugat Adi Nartea pentru sursa citata.

Sursa foto: protv.ro

Articole recomandate

Citeste si despre