Valentina Pelinel, despre cea de-a treia sarcina: "Nu spun nu, cine stie"

/ / Modificat: 2021-01-12
Valentina Pelinel, despre cea de-a treia sarcina:

Valentina Pelinel si Cristi Borcea petrec foarte mult timp in familie, alaturi de cei trei copii. Recent au trecut printr-un moment dificil, dupa ce omul de afaceri a fost diagnosticat cu COVID-19. Din fericire, Cristi Borcea a trecut usor peste boala, iar de curand au petrecut cu cei trei copii cateva zile la munte.

"Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauza de la afaceri, de la tot, cat timp au stat ei aici, lumea poate sa mearga inainte si fara mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindca mi-era dor de ei. A inceput sa ma prinda bine viata de familist", declara despre familia sa, cu putin timp in urma, Cristi Borcea.

Valentina isi doreste si al patrulea copil 

Valentina Pelinel este o mamica foarte dedicata. Intrebata daca si-ar mai dori si al patrulea copil, sotia lui Cristi Borcea a marturisit ca nu ar spune nu unei noi sarcini

„Noua ne plac, dar deocamdata avem casa plina de copii. Nu spun nu, cine stie ce iti poate aduce ceasul. De cand ii avem pe cei mici, suntem foarte fericiti. Evident ca nu este deloc usor, mai ales la varstele acestea, dar satisfactia e mare. Nu se compara cu absolut nimic pe lumea asta zambetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic', a declarat Valentina pentru Click.ro.

Copiii merg la gradinita, iar Valentina isi rezerva timp si pentru ea. 

"I-am dat pe toti la gradinita. Gradinita este la doi pasi de casa noastra. Milan este ok, s-a obisnuit, pentru gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasa, dorm acasa. In intervalul acesta am timp sa ma ocup si de mine. Merg la sala, mai fac masaj, am si eu timpul meu, merg la un tratament de intretinere sau la coafor. Mi-am impartit timpul foarte bine", a mai declarat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre