Tudor Chirila le-a interzis telefoanele copiilor sai: "Nu vor intra prea repede in viata lor"

/ / Modificat: 2023-12-09
Tudor Chirila le-a interzis telefoanele copiilor sai:

Tudor Chirila este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Viata sa privata a tinut-o insa intotdeauna ascunsa. Nu si-a dorit niciodata sa dea prea multe detalii despre relatia sa cu Iulia Mazgan, iar pe cei doi copii ai sai i-a tinut departe de media. 

Cu toate acestea artistul a vorbit adesea despre modul in care isi educa copii, iar recent a dezvaluit ca acestia nu au voie sa foloseasca telefoanele mobile, desi sunt la varsta la care multi copii au acces, adica 6 respectiv 8 ani.  Intr-un interviu pentru revista Viva, Tudor Chirila a explicat care este motivul.

De ce nu vrea Tudor Chirila sa le cumpere telefoane copiilor sai

Tudor Chirila a marturisit ca nu are o problema cu telefoanele in sine, ci cu expunerea prea timpurie la tehnologie si la presiunea mediului online. De asemenea, artistul spune ca isi doreste ca micutii sai sa creasca si sa decida singuri in ceea ce priveste dorinta de a avea sau nu un telefon. 

„Nu le-am luat telefoane pentru ca ei au inteles foarte clar ca sunt niste calculatoare. Au inteles foarte bine si ca in alte familii fac oamenii ce cred, iar noi, in a noastra, facem ce consideram. Daca vor avea telefoane pentru a comunica, vor putea si cu unele de 10-15 ani care nu sunt smartphone-uri. Nici social media, nici telefoanele nu vor intra prea repede in viata lor.

In momentul in care vor ajunge sa discearna cat de cat lucrurile, sa inteleaga de ce trebuie sa se fereasca, sa nu se lase afectati, in momentul in care vor intra in zona asta, va fi o decizie luata de ei, constienti de sine, in timp si spatiu, si constienti de provocarile lumii in care traim”, a spus Tudor Chirila pentru viva.ro.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Timp calculator copii Copii telefoane mobile

Articole recomandate

Citeste si despre