Tily Niculae a devenit mama pentru a doua oara

/ / Modificat: 2020-03-27
Tily Niculae a devenit mama pentru a doua oara

Tily Niculae a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a nascut un baietel perfect sanatos. Bucuria sa imensa a fost umbrita de faptul ca nimeni din familie nu poate fi alaturi de ea in maternitate, din cazua perioadei de carantina in care se afla Romania.

Actrita vorbeste cu familia sa prin video call.

Tily Niculae a nascut un baietel

"26.03.2020

L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil. De ziua sotului i-am facut cea mai mare bucurie. In urma cu 10 ani mergeam la primarie sa declaram casatorie iar pentru noi, de acum incolo, aceasta zi va avea tripla semnificatie.

Cel mai nou membru al familiei, Radu - Teodor, al carui nume simbolizeaza "Bucurie – Darul lui Dumnezeu" s-a nascut sanatos si voios. 3620 kg, 52 cm.

Familia plange intr-una de fericire cand facem video call-uri, dar stim cu totii ca este doar un moment din vietile noaste cand stam despartiti! In realitate suntem mai uniti si recunoscatori fiindca ne avem unii pe ceilalti.

tily bebe

Sofia este surioara pe care orice fratior si-ar fi dorit-o. Numai ca ea este 100% surioara lui Radu. 

Fetita cu ochi albastri care l-a dorit, pupat intr-una atunci cand era in burtica si i-a spus neincetat:Te iubesc! Este acasa si plange de emotii si neputinta ca nu il poate tine in brate. Dar, in curand:) ne vom dragali cu totii!," este mesajul lui Tily Niculae, dupa ce a nascut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Baietel

Articole recomandate

Citeste si despre