Theo Rose, o norocoasa. Cate kilograme are dupa nastere: "Pe masa de operatie, am scapat de 10 kilograme instant"

/ / Modificat: 2023-07-23
Theo Rose, o norocoasa. Cate kilograme are dupa nastere:

Theo Rose radiaza de fericire de cand a devenit mamica. Artista pur si simplu straluceste, iar fericirea se vede clar pe chipul ei de cand l-a strans pentru prima oara in brate pe micutul Sasha. 

Cantareata este foarte activa pe retelele de socializare, iar la doar o luna dupa nastere s-a intors deja la munca. Recent, ea a povestit insa cu ce problema se confrunta dupa nastere. A marturisit ca a dat jos toate kilogramele acumulate in sarcina, insa vergeturile ii dau insa mari batai de cap. 

Cu toate acestea, proaspata mamica in varsta de 25 de ani arata spectaculos la doar o luna de la nastere. Mai mult, ea a marturisit ca este mai slaba acum. Ea are 50 de kilograme, iar singura ei problema sunt vergeturile, dar si celulita, pentru care face tratamente cu scruburi acasa. 

„Cred ca la cezariana, pe masa de operatie, am scapat de 10 kilograme instant. De unde rugaciunile mele erau sa raman cu 55 de kilograme, de la 62 am ramas cu 50 in cap!

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar ca dupa operatie am simtit o mancarime puternica si am asa o pata de vergeturi pe un picior.

Nu ma deranjeaza, nu am nici o problema, dar de celulita vreau sa scap!“, a marturisit Theo, intr-un InstaStory, facut pe pagina ei de socializare.

Micutul Sasha, rasfatat de toata familia 

Theo Rose a marturisit ca bebelusul este acum rasfatatul familiei. Artista are ajutoare de nadejde, pe cei doi bunici, care vin cu randul sa aiba grija de el. 

„Da, tare asta cu bunicile, e misto chestia. Daca-mi zicea mama acum, ce un an, cateva luni: Vezi ca vin si eu cateva zile pe la tine, sa stau pe la tine, as fi zis: ce-ai ma, ce sa faci la mine, ai innebunit? Dar n-ar fi zis ea, ca nu suntem genul, tocmai acum, n-am indraznit s-o chem, ca are si ea curte, casa, barbat, munca. Si a venit. Si cand a venit, am zis: mama...

Dar asa trebuie, cate doua zile, ca dup-aia obosesc si bunicile, trebuie sa le dai pauza, ca obosesc si ele si cred ca se strica treaba. Doua zile asa, doua nopti sa stea bunica cu el, ca e odihnita, e fresh, e cutare...

Se joaca cu el, ii face baita, il pupa. Dupa aia, o trimiti acasa, ca se odihneste. Pac, am gasit schema!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose Greutate dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre