Theo Rose, detalii neasteptate despre nastere. Cum a decurs intalnirea cu micutul Sasha

/ / Modificat: 2023-06-18
Theo Rose, detalii neasteptate despre nastere. Cum a decurs intalnirea cu micutul Sasha

Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, miercuri dimineata. Baietelul ei si al lui Anghel Damian a primit numele Sasha Ioan, iar parintii lui sunt extrem de fericiti. Desi initial artista planuia sa nasca natural, pana la urma a facut cezariana, la recomandarea medicului care i-a urmarit sarcina.

La cateva ore de la operatie, artista a transmis si primele ganduri in mediul online si a publicat prima imagine cu ea si bebelusul, dar si cu proaspatul tatic, tinandu-si in brate baietelul. Micutul a avut 3.800g la nastere si 54 cm, dupa cum a dezvaluit mama lui. Theo Rose a transmis un mesaj pe retelele de socializare, in care a povestit pe scurt cum a decurs intalnirea cu fiul ei si le-a multumit pentru grija tuturor celor care i-au transmis ganduri bune si felicitari.

”Pe scurt, a fost o nastere ok, deloc mai cu mot decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in doamna doctor care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor doctor care au luat parte la nasterea noastra.

Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3.800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos. In sfarsit am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. (...) Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea, iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat”, a scris Theo Rose pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Baietel Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre