Theo Rose a nascut un baietel: "E aici! Il tin in brate". Numele special pe care l-a ales pentru bebelus

/ / Modificat: 2023-06-14
Theo Rose a nascut un baietel:

Cantareata Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, miercuri, 14 iunie. Artista si Anghel Damian au facut cunostinta cu bebelusul lor la primele ore ale diminetii, iar la scurt timp, fericita mamica a transmis un mesaj pe retelele de socializare. Vestea ca a nascut a circulat repede, iar fanii artistei s-au grabit sa ii transmita mesaje in care au felicitat-o.

”E aici! Il tin in brate. E superb! Multumesc tuturor pentru grija” Ma refac putin si va povestesc. Doamne ajuta!”, a transmis Theo Rose, prin intermediul paginii ei de Instagram.

Bebelusul a primit numele Sasha Ioan, asa cum parintii lui anuntau inca de acum cateva luni. Tanara mamica povestea, la vremea respectiva, ca a auzit numele Sasha si a decis imediat ca asa vrea sa se numeasca baietelul ei. Acest nume este unul de origine ruseasca, iar in limba rusa este echivalentul pentru Alexandru.

Semnificatia speciala a numelui ales de Theo Rose si Anghel Damian

La randul sau, acest nume este inspirat din cultura greceasca, unde inseamna ”protector al oamenilor”. Theo si Anghel au mai ales un prenume pentru baietelul lor: Ioan este numele pe care il poarta si bunicul matern al bebelusului, dar este si nume de sfant.

Artista a povestit, la un moment dat, ca a ales numele Sasha intr-o perioada in care credea ca o sa aiba fetita, dar spera sa fie baietel, pentru ca ii placea foarte mult acest prenume. Apoi a aflat ca va fi mamica de baiat, asa ca Sasha a ramas numele.

”Desi eram aproape siguri ca vom avea fetita, eu speram in sufletul meu ca vom avea un baiat, pentru ca ma blocasem pe numele Sasha. Pur si simplu mi-a venit in minte numele asta, nu l-am ales si ma blocasem. Desi exista si fete pe care le cheama Sasha, nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea o fetita pe care sa o cheme asa, ma blocasem la un baietel cu ochii verzi”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Baietel Nastere bebelus Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre