Superstitia de care Andreea Antonescu nu are de gand sa tina cont la botezul mezinei sale

/ / Modificat: 2023-04-09
Superstitia de care Andreea Antonescu nu are de gand sa tina cont la botezul mezinei sale

Andreea Antonescu se pregateste de botezul mezinei sale, Venice Victoria. Desi o va boteza in religia ortodoxa, fosta jumatate a trupei Andre nu are de gand sa tina cont de toate superstitiile legate de aceasta taina.

Andreea Antonescu se bucura din plin de postura de proaspata mamica. A prezentat-o lumii pe Victoria printr-un pictorial si acum face planurile pentru botez. Desi s-a despartit deja de tatal fetitei, Victor Vranceanu, artista nu pare sa fie prea afectata de acest lucru. Planurile de botez merg inainte, iar cantareata a dezvaluit recent ca nu tine la superstitiile legate de acest eveniment.

Tocmai de aceea, Andreea nu a tinut ca si fetita ei cea mica sa aiba aceiasi nasi pe care i-a avut Sienna, fiica rezultata din relatia cu Traian Spak.

„Este o idee preconceputa cea conform careia trebuie sa ai aceeasi pereche de nasi la copii. Eu nu cred in superstitii, am chestii mai importante asupra carora sa ma axez, nu dau atentie unor detalii care nu au niciun sens”, a spus Andreea Antonescu, intr-un interviu pentru EGO.ro

Prima fiica a Andreei Antonescu a fost botezata de buna ei prietena, Andreea Balan, de care o leaga o prietenie de peste 20 de ani, de cand formau trupa Andre, si cu care a fost recent in aventura America Express, reusind sa ajunga pana in finala a competitiei.

Botezul va avea loc la inceputul verii

Chiar si asa, Andreea Antonescu nu a ales-o tot pe Andreea Balan ca nasa pentru a doua fetita a ei. Desi au existat speculatii privind o posibila racire a relatiei dintre cele doua, Antonescu a pus punctul pe „i” si a explicat ca sunt la fel de bune prietene si ca inclusiv Andreea Balan are nasi diferiti pentru fiicele sale.

A doua fetita a Andreei Antonescu a venit pe lume in decembrie 2022. Artista era insarcinata la filmarile pentru America Express, insa nu a stiut nimic, astfel ca nu s-a menajat deloc, ci a dat totul in competitie. Ea a povestit in repetate randuri ca a facut toate investigatiile prenatale posibile, pentru a se asigura ca fetita este bine.

In urma cu cateva saptamani, vedeta a anuntat ca s-a despartit de tatal micutei ei, dar ca au ramas in relatii bune, pentru a se implica amandoi cat mai mult in cresterea ei. Victoria va fi crestinata la inceputul verii, momentul fiind ales pentru ca la eveniment sa poata participa si Sienna, fiica cea mare a cantaretei, care locuieste in SUA la tatal ei si studiaza acolo.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Cantareata Botez vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre