Suma colosala pe care Bianca Dragusanu a platit-o pentru ziua de nastere a fiicei sale

/ / Modificat: 2021-09-27
Suma colosala pe care Bianca Dragusanu a platit-o pentru ziua de nastere a fiicei sale

Bianca Dragusanu o rasfata la maxim pe fiica ei Sofia. De ziua de nastere a micutei, vedeta i-a pregatit o surpriza uriasa. Sofia a implinit 5 ani si a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale. Orice copil isi doreste sa primeasca o astfel de vacanta, chiar in taramul celor mai indragite personaje Disney. 

Asa cum deja banuiti, este vorba despre o vacanta la Disney. Bianca Dragusanu a cheltuit o suma imensa la Paris, unde a dus-o pe fiica ei sa vada persoanajele pe care micuta le adora.  

Bianca nu a fost deloc zgarcita si nu s-a uitat la bani. Ea a cheltuit pentru acest cadou nu mai putin de 10.000 de euro, potrivit cancan.ro. Ea si Sofia s-au cazat la un hotel de 5 stele. Alaturi de cele doua au mai mers si sora Biancai impreuna cu fiul ei. 

Bianca a platit sute de euro pentru ca fiica ei sa viziteze tot ce se putea la celebrul parc de distractii. Fanii vedetei au putut sa se bucure si ei de imagini de la Disney, caci Bianca a postat numeroase fotografii din vacanta petrecuta cu fiica ei. 

In total, pentru cateva zile de distractii, vedeta tv a scos din buzunar aproape 10.000 de euro pentru cazare, bilete de avion, mancare, dar mai ales pentru distracția din interiorul Disney Paris.

Taguri Ziua copilului Disneyland Paris

Articole recomandate

Citeste si despre