Stefan Stan, prima imagine cu fetita lui. Ce nume superb au ales pentru micuta

/ / Modificat: 2020-12-03
Stefan Stan, prima imagine cu fetita lui. Ce nume superb au ales pentru micuta

Stefan Stan si Simona au devenit parinti pentru prima oara. Artistul nu isi mai incape in piele de fericire de cand si-a strans fetita in brate. S-a declarat cel mai fericit om de pe pamant.

„Ma simt cel mai fericit om de pe pamant, cel mai implinit si parca de unde aveam puteri sa merg mai departe si sa razbesc in viata...acum, cu aceasta fetita minunata, puterile mi s-au dublat, vointa s-a dublat, totul s-a multiplicat”, a declarat Stefan Stan pentru wowbiz.ro.

Stefan Stan si micuta

Stefan a publicat si prima imagine cu fetita lui pe retelele de socializare. El a dezvaluit si numele pe care l-au ales pentru micuta lor.

"S-a oprit pamantul de bucurie!!! Bine ai venit in familia noastra, Elif Mihaela Stan! Iti doresc, puiul meu, sa cresti mare, sanatoasa si inteleapta! Te iubim, mama si tata!", a scris Stefan pe pagina sa de Facebook.

Stefan si Simona s-au pregatit din timp pentru venirea pe lume a fetitei lor. Stefan Stan a declarat ca anul acesta a fost unul mai dificil si a fost nevoie sa faca mai multe eforturi financiare, insa visul lor de a se muta s-a indeplinit si au reusit sa faca si camera mult visata pentru bebelusul lor.

„Nu pot sa exprim cum ma simt, e un dar divin. O asteptam din clipa in clipa pe scumpa noastra. Simona e insarcinata in 38 de saptamani, iar micuta are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casa, desi a fost destul de greu. Nu stiam la ce eforturi financiare ne bagam in plina criza, eu nu am avut concerte asa cum aveam inainte, ca de altfel toti artistii, ne-a fost foarte greu. Insa, am fost preocupati sa ne amenajam cuibul si sa o asteptam pe printesa noastra cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucataria si camera ei”, a declarat stefan Stan.

Articole recomandate

Citeste si despre