Lavinia Pirva, prima reactie dupa ce s-a speculat ca divorteaza de Stefan Banica Jr: "Nimeni nu detine pe nimeni"

/ / Modificat: 2024-05-13
Lavinia Pirva, prima reactie dupa ce s-a speculat ca divorteaza de Stefan Banica Jr:

 

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr s-au casatoriti in anul 2017, in Bulgaria. Cei doi au fost mereu foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala, insa au reactionat imediat in momentul in care in presa au aparut zvonuri ca ar fi in pragul divortului. 

La un moment dat, artista a fost vazuta fara verigheta, iar de aici speculatiile nu au intarziat sa apara. Intr-un interviu pentru viva.ro, Lavinia a explicat de ce nu poarta de fapt verigheta. 

„Verigheta este, in primul rand, in sufletul meu si de acolo nu o poate lua nimeni niciodata, pentru mine nu are o importanta atat de mare daca este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relatia noastra se bazeaza pe incredere, respect, spatiu, pasiune si multa iubire. Eu am pornit mereu de la aceasta idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru ca nimeni nu detine pe nimeni»”, a declarat Lavinia Pirva.

Cat de geloasa este Lavinia Pirva

In ceea ce priveste gelozia, Lavinia a marturisit ca ar avea toate motivele sa fie o femeie geloasa, mai ales ca sotul sau este un barbat frumos si sarmant, insa nu a fost geloasa niciodata,  Stefan Banica Jr nu i-a dat motive sa aiba suspiciuni in ceea ce priveste infidelitatea.

„Intrebarea nu ma supara, este probabil pe buzele multor femei. (rade) Stefan este unul dintre cei mai frumosi, sarmanti si eleganti barbati din tara, nu ca o spun eu, ci se vede cu ochiul liber si, cu siguranta, are multe admiratoare in toate colturile tarii. 

Daca eu as fi fost geloasa, probabil nu ar fi avut cum sa reziste relatia noastra. Ar fi insemnat ca mereu sa fiu in garda si sa pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus impreuna. Dar asta si datorita lui, niciodata nu m-a pus in situatia de a simti un lucru care m-ar fi putut deranja”, a declarat Lavinia Pirva pentru sursa mai sus-mentionata.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lavinia parva Divort parinti Stefan banica jr

Articole recomandate

Citeste si despre