Sofia, fiica Andreei Banica, s-a angajat la hotelul parintilor din Eforie Nord: "Sa vada si ea cat de greu este sa castigi bani"

/ / Modificat: 2023-10-26
Sofia, fiica Andreei Banica, s-a angajat la hotelul parintilor din Eforie Nord:

Andreea Banica nu este doar o artista cu succes, ci si o mamica tare mandra de copiii sai. Recent, vedeta a dezvaluit ca isi doreste ca Sofia si Noah, cei doi copii ai sai, sa fie independenti financiar si sa devina adulti responsabili. 

Tocmai din acest motiv, Sofia, fiica Andreei Banica, s-a angajat la hotelul pe care parintii sai il detin in statiunea Eforie Nord.

Artista si sotul sau Lucian si-au dorit enorm sa puna bazele unei afaceri de succes si au reusit, caci hotelul este unul dintre cele mai apreciate de pe litoralul romanesc, iar recent cei doi au primit Premiul de Excelenta pentru cel mai atragator si calitativ hotel din Eforie Nord, in cadrul Galei Performantei si Excelentei din 2023.

Adolescenta in varsta de 14 ani este angajata cu jumatate de norma la hotelul parintilor sai si este foarte incantata de munca pe care o face. 

„Anul acesta am facut primul pas cu Sofia. Am, sa zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spatiile comerciale pe care le-am inchiriat la hotel. A fost si ea o perioada acolo angajata pentru a vedea, de fapt, cum sta treaba. Cat de greu este sa castigi bani, cat de greu este sa muncesti, ce fel de munca faci.

Sa faca un pic diferenta si sa-si dea seama ca ea si fratele ei vor trebui sa duca mai departe aceasta afacere, sa creasca acest hotel poate mai mult decat o putem face noi, la ora actuala. De la anul incercam sa vedem daca o putem pune sa lucreze la receptie. Incercam sa o stimulam putin”, a declarat Andreea Banica pentru UNICA.ro.

Cum arata hotelul de 4 stele al Andreei Banica, de la Eforie Sud si cat costa o noapte de cazare

Vara trecuta a avut loc deschiderea hotelului Andreei Banica si al sotului ei, Lucian Mitrea. Hotelul se numeste Atmosphere by the Sea si se afla in statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de malul marii.

hotel-atmosphere-by-the-sea-andreea-banica

Dispune de studiouri si apartamente cu doua camere, o partea dintre ele avand asigurata o vedere deosebita catre mare.

Investitia s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei, din care 3.839.160,46 de lei au fost bani obtinuti prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational 2014-2020, potrivit replicaonline.ro. 

Un sejur de 3 nopti pentru doi adulti costa, in luna august a anului trecut, aproximativ 2000 lei. 

cat-costa-un-sejur-la-hotelul-andreei-banica-din-eforie-sud

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decat ce este in Eforie. Am pus mult suflet si ne dorim ca oaspetii sa se simta bine si sa pretuiasca munca noastra”, a explicat Andreea Banica pe retelele de socializare. 

  • Surse: ego.ro, viva.ro, unica.ro, republicaonline.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Hotel familie Educatie copii Educatie financiara

Articole recomandate

Citeste si despre