Smiley si Gina Pistol anunta ca se casatoresc

/ / Modificat: 2023-04-27
Smiley si Gina Pistol anunta ca se casatoresc

Smiley si Gina Pistol sunt din nou pe “banca marturisirilor” pe care in urma cu 2 ani si jumatate dezvaluiau ca vor deveni parinti, de data aceasta, pentru a-si anunta urmaritorii ca vor deveni sot si sotie. 

“Este firesc sa primiti vestea aceasta de la noi, inainte sa cititi in presa sau sa o auziti de la altii. Daca tot exista aceasta banca in curtea casei noastre pe care ne-am asezat acum 2 ani si jumatate si am anuntat ca vom fi parinti, ne-am gandit sa o folosim din nou si cand va spunem ca vom deveni sot si sotie, pentru ca este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim sa-l impartim cu voi.”, isi explica Smiley decizia. 

Cum s-a petrecut cererea in casatorie, care este povestea inelului, care au fost reactiile apropiatilor la auzul vestii, care a fost rolul micutei Josephine in scenariul momentului si ce fel de nunta isi doresc Smiley si Gina, toate si multe alte detalii se regasesc in marturia video facuta de cele doua celebritati. Cu reactii sincere si pline de emotii, cu zambete, imbratisari si chiar lacrimi, Smiley si Gina povestesc si cum isi propun sa-si traiasca viata de familie sau cum isi doresc sa fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley si Gina Pistol sunt impreuna de 6 ani, iar cu 2 ani in urma au devenit parintii unei fetite pe care au decis sa o tina departe de ochii publicului larg, asa cum explica in dialogul cald si sincer pe care au ales sa-l poarte la filmarile pentru realizarea acestui video. 

Cu aproape un an in urma, pe 31 mai 2022, Smiley si Gina Pistol au avut pentru prima data o manifestare publica a afectiunii si legaturii lor, cand au cantat impreuna pe scena Salii Polivalente “Ne vedem noi” si s-au sarutat cu emotie in fata a 5000 de oameni, veniti la concertul lui Smiley.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre