Scandal intre Bianca Dragusanu si Victor Slav, inainte de sarbatori. Totul a pornit de la Sofia

/ / Modificat: 2021-12-17
Scandal intre Bianca Dragusanu si Victor Slav, inainte de sarbatori. Totul a pornit de la Sofia

Scandal urias intre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Intre cei doi au pornit discutii dupa ce prezentatorul TV a marturisit in cadrul unui interviu ca si-ar dori sa petreaca anul acesta Craciunul impreuna cu fiica lui Sofia. Bianca a reactionat imediat si a declarat ca fetita nu va merge sub nicio forma la tatal sau de sarbatori. 

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Mai mult, Bianca a declarat ca Sofia nu a cerut niciodata sa mearga la tatal sau si, daca acesta doreste sa petreaca impreuna Craciunul, poate sa vina la ea acasa oricand. 

”În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Dragusanu a mai reactionat in urma cu cateva luni si a marturisit ca Victor nu se ocupa atat de mult de fiica lui. 

''Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(...) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisunea prezentată de Mihai Ghiță.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre