Sarcina lui Meghan Markle a costat aproximativ un milion de lire sterline

/ / Modificat: 2019-05-10
Sarcina lui Meghan Markle a costat aproximativ un milion de lire sterline

Meghan Markle a avut o garderoba impresionanta in timpul sarcinii. Petrecerera organizata pentru viitorul bebelus a durat sase zile si a avut loc la New York.

In cele noua luni, Meghan a spus ca s-a bucurat de tratamente de acupunctura si excursii clinice de wellness, dar si sedinte de hipnoza. Si nu trebuie uitat ca au renovat si casa familiei de la Frogmore Cottage.

Astfel, costul celor noua luni de sarcina s-a ridicat la aproximativ un milion de lire sterline.

Camera bebelusului: 150 000 de lire sterline

Meghan2

Patutul ultra modern, paleta de culori vegan si cele mai noi gadget-uri sunt demne de un bebelus regal. Iar Ducii de Sussex nu au tinut cont de costuri cand a venit vorba de camera copilului lor.

Un prieten apropiat al ducilor a dezvaluit ca pentru camera micutului cei doi au platit 150.000 de lire sterline.

Acupunctura, clinica de wellness si sedintele de hipnoza: 10,060 lire sterline

Meghan a facut acupunctura cu regularitate inainte de nastere si a vizitat un centru wellness pentru stimularea fluxului sanguin catre uter.

Fosta actrita ar fi apelat si la sedinte de hipnoza, care pe langa controlul respiratiei, metoda se concentreaza pe tehnici precum relaxarea, vizualizarea si atentia pentru gestionarea durerii.

Garderoba din timpul sarcinii: 500.000 lire sterline

Meghan3

De la anuntarea sarcinii, ducesa de Sussex a fost fotografiata in cel putin 75 de tinute. A purtat numai haine create special pentru ea, de designerii preferati, precum Dior, Givenchy si Valentino.

Alegerile ei au fost eclectice si scumpe. Cu un amestec extraordinar de stiluri, forme, lungimi, detalii si accesorii, nimic nu a fost previzibil.

Suma ar fi de 7 ori mai mare decat cea cheltuita de ducesa de Cambrigde, la ultima sa sarcina.

Spitalul privat in care a nascut: 20 000 de lire sterline

Meghan4

Desi planuise sa nasca acasa, Meghan a nascut la spitalul Porland, unde a mai nascut si Victoria Beckham. Spitalul dispune de o bucatarie de cinci stele, cu o echipa de 13 bucatari care gatesc tot ce doreste pacienta. Mancarea este servita pe platouri de argint, iar in camere exista frigidere pline cu sampanie. Bebelusul doarme intr-un cos de de 3.500 de lire sterline sau intr-un patut cu baldachin.

Petrecerea "baby shower" organizata la New York : 386,000 de lire sterline

Timp de sase zile, ducii de Sussex au petrecut in cea mai scumpa suita dintr-un hotel din America, 66.000 de euro pe noapte, alaturi de Serena Williams sau George Clooney si sotia sa Amal.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre