Sacrificiul urias pe care Mihaela Radulescu l-a facut pentru fiul sau

/ / Modificat: 2024-01-19
Sacrificiul urias pe care Mihaela Radulescu l-a facut pentru fiul sau

Mihaela Radulescu s-a mutat de ani buni in Monaco, alaturi de fiul sau Ayan. Celebra prezentatoare TV a renuntat la viata din Romania si la cariera de succes pe care o avea doar pentru fiul sau. 

Vedeta a marturisit recent ca si-a dorit foarte mult ca fiul sau sa studieze in strainatate, de aceea a renuntat la cariera sa in televiziune. 

„Este o decizie luata 100% pentru copilul meu. Eu n-am vrut nicio secunda sa imi cresc copilul aici si sunt in momentul de fata in perioada relaxata a vietii mele, in care nu ma intereseaza ce parere au altii despre treaba asta. Cu tot respectul, este decizia mea si cred ca poate a fost cea mai buna decizie din viata mea.

La momentul respectiv, noi aveam si foarte multa agitatie in Romania, in perioada aia cu reviste si paparazzi. Practic nu mai aveam niciun moment de liniste si de singuratate, nici macar pe strada. Era momentul in care nu puteam sa ies din casa nici pana la coltul strazii fara doua masini de la doua reviste de scandal, care zaceau in fata casei de dimineata pana seara. Atunci a fost momentul in care am discutat cu tatal copilului si fara sa sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am vrut sa il fac”, a povestit Mihaela Radulescu, in cadrul unui interviu recent.

Ayan studiaza in SUA 

Ayan a ajuns acum la varsta maturitatii si a decis sa plece la studii in SUA. Mihaela Radulescu s-a bucurat pentru alegerea fiului sau, insa a recunoscut ca ii este foarte greu sa fie departe de Ayan. Chiar daca a divortat de ani buni de tatal lui Ayan, acesta s-a bucurat mereu de sprijinul ambilor parinti, care au avut grija sa nu ii lipseasca nimic. 

„In general, femeile singure sunt si mama si tata pentru copiii lor. Intamplarea face ca la fiul meu situatia a fost una fericita. Cu tatal copilului sunt intr-o relatie foarte buna si cred ca a fost si este cel mai bun tata pe care putea sa il aiba copilul meu. Chiar si asa, in formula asta de fiecare in viata lui, amandoi am fost foarte prezenti si el a fost foarte prezent in viata copilului.

Nu pot sa ma laud ca am fost si mama si tata, dar l-am crescut in multe privinte singura si sunt mandra de el. E aproape socant sa iti dai seama de faptul ca al tau copil este in sfarsit gata sa devina un adult, nu mai e puiul meu. Pentru mine a fost o incercare grea sa ma prind ca trebuie sa imi schimb si eu comportamentul si abordarea, tinutul de mana si pupatul in public, pentru ca nu mai e un copil mic”, a mai spus Mihaela Radulescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedere copii Mihaela radulescu

Articole recomandate

Citeste si despre